Προκλητικές δηλώσεις Μπαχτσελί: Κουτσή πάπια ο Τσίπρας, να μάθει απο τους παπούδες του-Μια ακόμη νευρική τουρκική αντίδραση απέναντι στην ελληνική στρατηγική

Άκρως χυδαίος και προκλητικός εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, των γκρίζων λύκων της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί ο οποίος επιτέθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και χαρακτήρισε «πάπια». Πρόκειται για μια ακόμη νευρική αντίδραση του συμμάχου του προέδρου Ερντογάν, απέναντι σε μια στιβαρή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφάλειας της Ελλάδας, με πολυμερείς συμφωνίες και διεθνείς ενεργειακής συμμαχίες στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Η υπομονή μας εξαντλείτε. Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο Πρωθυπουργός της χώρας αυτής, ο Τσίπρας, με θράσος δήλωσε πως θα έχουμε τίμημα εάν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις. Η κουτσή πάπια ο Τσίπρας είπε ότι θα μας εμποδίσουν», είπε ο Μπαχτσελί κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του και σημείωσε:

«Η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμα ο πειρατής που θα μας εμποδίσει στην Μεσόγειο και το Αιγαίο. O Tσίπρας με αλαζονεία εξήγησε πως θα μας κοστίσει η επιμονή μας στις γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο. Ο Τσίπρας πρέπει να σταματήσει να προκαλεί και να ασχοληθεί με την ιστορία. Πρέπει να πάρει μάθημα από τους παππούδες του που τους ρίξαμε στη θάλασσα στη Σμύρνη. Αν δεν το κάνει τότε από τώρα πρέπει να είναι έτοιμος να τσακιστεί, να βυθιστεί στη θάλασσα».

«Προκαλώ, ο  Τσίπρας να βγει μπροστά μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο και να δει το τι θα πάθει» κατέληξε ο Μπαχτεσλί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here