Πρόκληση Θεοδωράκη κατά ΣΥΡΙΖΑ. Βούτσης: Είσαι εκπρόσωπος των δανειστών»

«Δεν διαπραγματευθήκατε, αυτή είναι η αλήθεια. Κάνατε περατζάδα στις Βρυξέλλες. Με εξαίρεση τον κ. Χουλιαράκη που προσπαθούσε, όλοι οι άλλοι έκαναν σχολική εκδρομή», είπε ο αρχηγός του Ποταμιού, κάνοντας κριτική στη κυβέρνηση.

Ωστόσο μεγάλη ένταση επικράτησε, όταν ο Σ. Θεοδωράκης είπε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν ζούσατε από τα χέρια σας, αλλά από τη μισθοδοσία του κόμματος. Ακολούθησαν διαμαρτυρίες και αντιπαραθέσεις οι οποίες συνεχίσθηκαν επί ώρα.

Στον κ. Θεοδωράκη, ήρθε από το γραφείο της  και απάντησε τόσο η πρόεδρος της Βουλή Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε για «νταβαντζήδες», ενώ ο υπουργός Εσωτερικών Ν. Βούτσης, του επιτέθηκε προσωπικά χαρακτηρίζοντας τον εκπρόσωπο των δανειστών.

«Πόσες ιδιότητες άραγε μπορείτε να χωρέσετε σ΄ένα πρόσωπο;< αναρωτήθηκε ο κ. Βούτσης, «Ηρθατε να εκπροσωπήσετε τους δανειστές στη Βουλή των Ελλήνων. Δεν σας ενδιαφέρει τι θα κάνει η ώρα αν βρεθεί σε δύσκολη θέση για να μην βρεθεί σε ξαφνικό θάνατο.

Πότε δεν προκάλεσαν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ποτέ , δεν υπήρξαν υπάλληλοι των αγορών. Είναι μικρή η χώρα, όλοι γνωριζόμαστε. Η πρόκλησή σας ήταν απόλυτα συνειδητή< κατέληξε.

Ο κ. Θεοδωράκης στην υπόλοιπη ομιλία του, είπε ακόμη:

 

«Μπορείτε να μας πείτε τι καλείτε τον ελληνικό λαό να ψηφίσει; Αν εξαιρέσεις ένα τμήμα δραχμολάγνων, πολλοί δεν κατάλαβαν το δίλημμα. Ναι,  στη κακή ή όχι στη κακή Ευρώπη; Όποια απάντηση κι αν δώσει, θα είναι οδυνηρό για σας.

Ο πρωθυπουργός, αφού πήρε την απόφαση να ηγηθεί του λόμπι της δραχμής, πρέπει να έχει το σθένος να φύγει αν ηττηθεί.

Ποιός προστατεύει την Ελλάδα, τις καταθέσεις, τους μισθούς, από το βράδυ της Τρίτης;

Να αποσύρετε την επιλογή του δημοψηφίσματος και βάλτε τη δική σας πρόταση, ή κάντε τώρα αντιπρόταση στους θεσμούς.

Το δίλημμα την Κυριακή είναι ένα: ναι ή όχι στην ΕΕ, κατέληξε.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here