Πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ εξύβρισε τροχονόμους και βρέθηκε στο Τμήμα

Στο Τμήμα Ασφαλείας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά προσήχθη το πρωί ο πρώην βουλευτής, Παναγιώτης Μελάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος πρώην βουλευτής  Παναγιώτης Μελάς, την ώρα που οδηγούσε μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο. Σε σήμα αστυνομικών ή τροχονόμων να σταματήσει, εκείνος απάντησε απαξιωτικά. Στη συνέχεια ένας αστυνομικός της ΔΙΑΣ τού ζήτησε την ταυτότητά του, και ο Παναγιώτης Μελάς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Τμήμα.

Ο Παναγιώτης Μελάς είναι ωτορινολαρυγγολόγος και το πιθανότερο που θα είπε απολογούμενος, θα ήταν πως μιλούσε στο κινητό  με ασθενή για ιατρικο έκτακτο περιστατικο και δεν μπορουσε να διακοψει. Αλλά για την εξύβριση θα πρέπει να σκεφτεί κάτι άλλο….

Ο Παναγιώτης Μελάς, που γεννήθηκε στη Μάνη, το 1994 αντικατέστησε στη Βουλή, ως πρώτος επιλαχών στην Α΄ περιφέρεια Πειραιά, τον παραιτηθέντα βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο. Εξελέγη βουλευτής της Α΄ Πειραιώς στις εκλογές του 1996 του 2000, του 2004 και του 2007.  Το 2010 αντικατέστησε στη Βουλή τον παραιτηθέντα του βουλευτικού αξιώματος Βασίλη Μιχαλολιάκο. Στη συνέχεια εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ.

Από το 1974 είναι μέλος της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης (Ε.Κ.Ο.) Ιατρών Πειραιά της Ν.Δ. της οποίας διετέλεσε πρόεδρος για δύο περιόδους. Το διάστημα 1983-1987 ήταν αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά. Το Φεβρουάριο του 1994 εξελέγη αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου από τον οποίο αποχώρησε όταν εισήλθε στη Βουλή. Από το 1996 είναι αντιπρόεδρος της Ο.Κ.Ε. Yγείας και Πρόνοιας και της Ο.Κ.Ε. Εμπορικής Ναυτιλίας της Ν.Δ. Διατέλεσε Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here