Η πρώην σύζυγος του Μίνωα Κυριακού αντιδρά σε δημοσιεύματα

  • Η 45χρονη πρώην σύζυγος του Μίνωα Κυριακού ο οποίος έφυγε σε ηλικια 75 ετών, Μαρί Κωνσταντάτου, δημοσιοποίησε την εξής επιστολή μετά το θάνατό του.
  • Την επιστολή ανήρτησε και η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα η οποία γράφει: «Την Μαρί Κωνσταντάτου την γνώρισα στα 20 της χρόνια, την αγαπώ και την στηρίζω. Τώρα που οι ‘αυλοκόλακες’ της γυρίζουν την πλάτη, θα ήθελα να πω πως η Μαρί δεν έχει καμία σχέση με τα στερεότυπα που της προσάπτουν. Όλες οι σχέσεις δεν είναι μαύρο-άσπρο. Αυτή είναι η επιστολή της για όποιον καλοπροαίρετα ενδιαφέρεται»
  • «Με αφορμή κάποια κακόβουλα δημοσιεύματα τα οποία εξακολουθούν να αναφέρονται σε ανύπαρκτα περιστατικά και να προβαίνουν σε αθεμελίωτες κρίσεις και σε εσφαλμένα συμπεράσματα, αισθάνομαι υποχρεωμένη να δηλώσω τα ακόλουθα προς αποκατάσταση της αλήθειας που σκόπιμα διαστρεβλώνεται: Είμαι καταρχήν συντετριμμένη με το θάνατο του Μίνωα με τον οποίο υπήρξαμε παντρεμένοι για 13 ολόκληρα χρόνια. Τη σχέση μας χαρακτήριζε αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός. Παρά τον χωρισμό μας στον οποίο καταλήξαμε με την υποβολή κοινής αίτησης προς έκδοση συναινετικού διαζυγίου. Το γεγονός ότι παραβρέθηκα στην κηδεία του και τον αποχαιρέτισα υπήρξε μόνο μια μικρή παρηγοριά για μένα. Καθ’ όλη την διάρκεια του γάμου μας ήμουν αφοσιωμένη στο σύζυγό μου. Μετά τον χωρισμό μας πρώτιστη επιδίωξή μας υπήρξε η διευθέτηση των όποιων μεταξύ μας εκκρεμοτήτων, ώστε και μετά την έκδοση του διαζυγίου μας, η αμοιβαία μεταξύ μας εκτίμηση και σεβασμός να διατηρηθούν στο ακέραιο. Η αναφορά δε σε δημοσιεύματα ψευδών γεγονότων που προσβάλουν την τομή και την υπόληψη μου περί δήθεν εξωσυζυγικών σχέσεών μου ή για δήθεν βλέψεις μου στην περιουσία του Μίνωα μόνο κακοβουλία καταδεικνύουν. Επιφυλάσσομαι δε να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμα μου σε βάρος παντός υπευθύνου»
  • Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Μίνωας Κυριακού γνωρίστηκαν το 1992 όταν η νεαρή ηθοποιός έπαιζε ρόλο  στη σειρά του ΑΝΤ1 «Φάκελος Αμαζών». Αρχικά και για πολλά χρόνια η σχέση διατηρήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά το Δεκέμβρη του 2004 το ζευγάρι παντρεύτηκε Παρόντες ήταν μόνο τα παιδιά του Μίνωα Κυριακού, οι γονείς της νύφης, η αδερφή της, ο γαμπρός της και μια παιδική της  φίλη
  • Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της δήλωνε ότι ο σύζυγός της αποτελεί το πρότυπό της και ειναι ευτυχισμένη κοντά του. Οσο για το «γιατί δεν έκανε παιδιά μαζί του» είχε απαντήσει «Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου. Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου»
  • Ρεπορτάζ της Daily Mail στις 18 Μαρτίου φέτος ανέφερε πάντως οτι «πηγές προσκείμενες στον Μινωα Κυριακού ανέφεραν οτι η σύζυγός του, πριν από την υποβολή διαζυγίου, είχε πάρει πολυτιμα αντικειμενα και κυρίως κοσμήματα, πινακες ζωγραφικής και σερβίτσια από το σπίτι για να τα πουλήσει στο Λονδίνο»
  • Η ίδια εφημερίδα ανέφερε ότι η κ.  Κωνσταντάτου είχε ενοχληθεί πολύ από την απόφαση του ΑΝΤ1 να “κόψει” την εκπομπή «Με αγάπη» που παρουσίαζε  εκείνη και ότι αποφάσισε να πάρει όσα έκρινε ότι δικαιούται

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here