Πρώην αδελφική σφαγή Μίχαλου και Κύρτσου – «Κνίτη» ο ένας, «χούντα» ο άλλος

Επειδή ακούστηκε γενικώς και αορίστως οτι ίσως ο Τσίπρας περιμαζέψει κεντροδεξιούς στον ανασχηματισμό (παρότι πολλοί επιμένουν ότι θα κινηθεί επί το αριστερότερον),  βγήκαν τα μαχαίρια.
Καθώς μεταξύ άλλων ακούστηκε το όνομα του Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνων που διαγράφηκε πρόσφατα απο τη ΝΔ, ο Γιώργος Κυρτσος, δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής της ΝΔ  έγραψε στο Twitter:

Τα όσα έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του 58χρονου Κωνσταντίνου Μίχαλου ο οποίος του απάντησε:

Ο Μίχαλος την περίοδο 2004-2006 (επι Κωνσταντίνου Καραμανλή) διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης και γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ. Το 2008 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ Τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για 4 έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕΕ (Kεντρική Ένωση Επιμελητηριων Ελλάδος). Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Νοέμβριο 2012 έως το Μάϊο 2015, καθώς και μέλος του Δ.Σ. «Αστήρ Παλλάς Ξενοδοχειακή Α.Ε.» από τον Ιούνιο 2012 έως τον Ιούλιο 2017. Το 2013 συνίδρυσε την Μίχαλος Κωνσταντίνος & Σια Ι.Κ.Ε. (M Trading Group) της οποίας αποτελεί συνδιαχειριστής της.
Είναι πατέρας 4 παιδιών
Το <<χουντικός>> σχετίζεται με το γεγονός ότι ο βιομήχανος και πολιτικός πατέρας του Μίχαλου είχε πολλές εργολαβίες επι χούντας και  ειχε επισης  αναλάβει και υπουργεία.
Όμως άλλα πειράζουν επι της ουσιας τη ΝΔ, η οποία εξάλλου τον είχε τόσα χρόνια μέλος της παρά το αμαρτωλό παρελθόν του πατέρα του.  Τον διέγραψε προ διμήνου επειδή την πειραξε οτι ο Μίχαλος είχε χαρακτηρίσει «ιστορική» τη συμφωνία του Eurogroup, τονίζοντας ότι «βάζει τέλος μετά από σχεδόν εννέα χρόνια σκληρής κρίσης στα μνημόνια και δίνει τη δυνατότητα η Ελλάδα να μπει σε ένα νέο, λιγότερο δύσβατο δρόμο». Επιπλέον είχε εκφραστεί θετικά και για την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, για το ονοματολογικό της πΓΔΜ.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here