Πούτιν καλύπτει Τραμπ: Δεν μάθαμε καμία απόρρητη πληροφορία για ISIS

Πλήρη κάλυψη στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ που εγακλείται στις ΗΠΑ ότι έδωσε στον Ρώσο ΥΠΕΞ κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο, απόρρητες πληροφορίες σχετικές με την δράση του Ισλαμικού Κράτους, που προέρχονται από μυστικές υπηρεσίες άλλης χώρας.

«Ο Λαβρόφ δεν με ενημέρωσε  για καμιά από τις ανύπαρκτες διαβαθμισμένες πληροφορίες, ούτε τον ίδιο ούτε κανέναν άλλον», είπε ο Πούτιν κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ιταλό πρωθυπουργό Πάολο Τζεντιλόνι.

Επίσης ο Βλ. Πούτιν τόνισε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να παράσχει τα στενογραφημένα πρακτικά των συνομιλιών που είχε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, εάν το θελήσει η αμερικανική κυβέρνηση.

«Εάν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θεωρεί ότι είναι δυνατόν, είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε την καταγραφή της συνομιλίας του Λαβρόφ με τον Τραμπ στη Γερουσία και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ φυσικά στην περίπτωση που η αμερικανική κυβέρνηση επιθυμεί κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Πούτιν.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «στις ΗΠΑ εξελίσσεται κάποια πολιτική σχιζοφρένεια» και πρόσθεσε ότι όποιοι δημιουργούν αυτό το παραλήρημα είναι είτε βλάκες είτε επικίνδυνοι και βλάπτουν τις Ηνωμένες Πολιτείες δημιουργώντας εντάσεις στην εξωτερική πολιτική.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here