Πόθεν έσχες: Ομερτά στα κανάλια για την παρανομία Μητσοτάκη-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οσο κι αν προσπαθεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε απολυταρχικό καθεστώς, η αλήθεια θα λάμψει

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσε το γεγονός ότι ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη επιμένουν να αγνοούν το νόμο καθώς δεν συμπεριέλαβαν και στη δήλωση πόθεν έσχες του 2020 που αφορά στη φορολογική χρήση του 2019, τη γαλλική εταιρεία SCI Personal Ventures.

«Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δεν δήλωσε στο πόθεν έσχες του την γαλλική εταιρία που κρύβει παράνομα από το 2016. Συνεχίζει να παραβιάζει το νόμο και δεν απαντά στο απλό ερώτημα: Τι κρύβει η εν λόγω εταιρία και δεν την δηλώνει;» διερωτάται η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, «σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η αποκάλυψη της παρανομίας από τον πρωθυπουργό θα ήταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Στο καθεστώς του κ. Μητσοτάκη αρκούν τα τηλεφωνήματα στα κανάλια, αφού από όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας μόνο το Open είχε ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις και την τραγελαφική προσπάθεια συγκάλυψης στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης».

Μάλιστα, συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «ούτε καν η Δημόσια Τηλεόραση, η οποία για ακόμη μία φορά λογόκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για χάρη του «αυτοκράτορα»».

Ο κ. Μητσοτάκης, όσο και να προσπαθεί να μετατρέψει την Ελλάδα από ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα σε κακέκτυπο απολυταρχικών καθεστώτων, να ξέρει ότι δεν θα μείνει τίποτα κρυφό. Η αλήθεια θα λάμψει και ο ίδιος, όση προστασία και αν έχει από τα Μέσα, θα κληθεί να λογοδοτήσει» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here