Ποτάμι: Τεράστιο σκάνδαλο η εμπλοκή Καμμένου σε συνομιλίες με ισοβίτες, να έρθει στη Βουλή

Να κινηθούν οι διαδικασίες στη Βουλή για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης με τις συνομιλίες του Π. Καμμένου με ισοβίτες ζητά το Ποτάμι και υπογραμμίζει πως, «η εμπλοκή του κ. Καμμένου σε συνομιλίες με ισοβίτες αποτελεί από μόνη της ένα τεράστιο σκάνδαλο».

Πρόκειται για την υπόθεση που αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Καρφί» και που αφορά συνομιλία που φέρεται να έχει κάνει ο κ. Καμμένος με τον ισοβίτη κρατούμενο για ναρκωτικά από την υπόθεση του πλοίου «Noor 1».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εμπλοκή του κ. Καμμένου σε συνομιλίες με ισοβίτες αποτελεί από μόνη της ένα τεράστιο σκάνδαλο. Το σκάνδαλο γίνεται ακόμη μεγαλύτερο από τη στιγμή που ο ίδιος παραδέχεται την ανάμειξή του. Με ποια αρμοδιότητα ο Υπουργός Άμυνας εμπλέκεται στην κατάθεση σε μια υπόθεση που αφορά στη διακίνηση ναρκωτικών; Περιμένουμε απαντήσεις. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση είναι βαρύτατα εκτεθειμένη εάν η ίδια δεν κινήσει στη Βουλή τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες ώστε η υπουργική ασυλία να μην αποτελεί εμπόδιο για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here