Πώς έφτασε στα άκρα ο 38χρονος ερωτοχτυπημένος στην Πέλλα

Η 20χρονη κοπέλα που άθελά της έγινε αιτία να σκοτωθεί η γιαγιά της και να τραυματιστεί σοβαρά η αδελφή της,  περιγράφει τι ακριβώς έγινε με τον παράφορα ερωτευμένο  δράστη. Εν τω μεταξύ ο 44χρονος πατέρας της που κατηγορείται για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες εις βάρος του δράστη (τον κατεδίωξε μετά το φονικό και τον χτύπησε με άλλους δυο), είπε:
«Σκότωσε τη μάνα μου και σακάταψε την κόρη μου, διέλυσε το χέρι της, το παιδί μου χαροπαλεύει, μονος του αυτοπυροβολήθηκε, και τίποτα δεν έπαθε, στο μάγουλο γρατσουνιστηκε»
Ο δράστης πάντως νοσηλεύεται σε σοβαρη  κατασταση στην Εντατικη. Η άλλη κόρη χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδυνου. Ο παππούς τραυματίσθηκε ελαφρά.
Η κοπέλα είπε ότι δούλευε ως σερβιτόρα αλλά δεν ειχε ποτέ σχέσεις με τον 38χρονο ο οποίος την παρενοχλούσε όπως λέει συστηματικά και της έστελνε και μηνύματα -αρχικά ερωτικά και εν συνεχεία απειλητικά («θα σε σκοτώσω κι εσένα και την οικογένειά σου» της διαμήνυε). Η 20χρονη πιστεύει ότι ο 38χρονος έχασε κάθε λογική όταν έμαθε ότι εκείνη θα έφευγε για σπουδές στην Κρήτη. Της είπε πάλι ότι θα τη σκοτώσει και εμφανίστηκε με μαχαίρι στο σπίτι τους
«Ήρθε υποτίθεται για να μου δείξει  οτι είχε κόψει τις φλέβες του. Ο πατέρας μου είδε το μαχαίρι και του έδωσε δυο μπάτσους οπότε αυτός έφυγε, αλλά γύρισε με όπλο.  Πυροβόλησε και τραυματίστηκε η αδελφή μου (22 ετών) στο χέρι και πέσαμε με τη γιαγιά  στο πάτωμα, στην αποθήκη, την έριξα κάτω, μέχρι να φύγει, αλλά η γιαγιά μου σηκωθηκε όταν σταματησαν οι πυροβολισμοί και άνοιξε την πόρτα και τότε την πυροβόλησε»
Επίσης τραυματίσθηκε, πιο ελαφρά,  παππούς της.
Όταν ο δράστης έφυγε, ο πατέρας της έτρεξε πίσω του  και με άλλους δυο και τον λιντσάρισαν, οπότε οι τρεις άνδρες βρέθηκα κι αυτοί κατηγορούμενοι.
Αρχικά κατηγορούνταν για επικινδυνες σωματικές βλάβες αλλά εν συνεχεια η κατηγορία μετατράπηκε σε κακουργημα, δηλαδή σε βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here