Πονοκέφαλος και ναυτίες σε 189 επιβάτες της Ryanair -αναγκαστική προσγείωση

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης πραγματοποίησε αεροσκάφος της Ryanair που είχε απογειωθεί από την Ιρλανδία με προορισμό την Κροατία.

Οταν ζητησε την προσγείωση επικαλέσθηκε το γεγονός ότι  33 επιβάτες παρουσίασαν έντονους πονοκέφαλους και ναυτία, Καποιοι μάλιστα είχαν και αιμορραγία απο το αυτί ενώ ένα άτομο διακομισθηκε στο νοσοκομείο με φορείο.

Πιθανόν το έντονο πρόβλημα να οφείλεται στο ότι έπεσε απότομα η πίεσης στην καμπίνα λόγω τεχνικού προβλήματος, αλλά πάντως το περιστατικό διερευνάται.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση FR 7312 είχε απογειωθεί την Παρασκευή το απόγευμα από το Δουβλίνο με προορισμό στην κροατική πόλη Ζαντάρ. Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία  κοντινά στο αεροδρόμιο Frankfurt Hahn και οι υπόλοιποι επιβάτες πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο, είτε για να συνεχίσουν το ταξίδι με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας, είτε με άλλη εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε η πίεση και αμέσως έπεσαν και οι μάσκες οξυγόνου πάνω από τα καθίσματα. Τότε το αεροσκάφος άρχισε μια μάλλον γρήγορη κάθοδο και τελικά προσγειώθηκε

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here