(πολύ ΣΚΛΗΡΟ Βίντεο) Οχλος Μεξικανών έκαψε ζωντανούς δυο άνδρες νομίζοντάς τους παιδεραστές

ΕΝΑ φρικιαστικό βίντεο για το τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος περιφέρεται στο διαδίκτυο και σε κανάλια τηλεορασης εδώ και 2 ημέρες.

Σε  ένα χωριουδάκι στo Mποκερόν, στο κεντρικό Μεξικό,  όχλος επιτέθηκε σε θείο και ανιψιό που τους θεωρούσε ένοχους παιδεραστίας (ενώ αποδείχτηκε ότι ήταν αθώοι), τους έσυρε και τους έκαψε ζωντανούς, ενώ πολλοί βιντεοσκοπούσαν σαν να παρακολουθούσαν συναυλία.

Για εμάς πάντως αυτό που έγινε δεν θα ήταν λιγότερο φρικιαστικό ακομα και αν ο θείος με τον ανιψιό του ήταν ένοχοι.  Οι δράστες δεν ειχαν καν το ελαφρυντικό του βρασμου ψυχής, δεν ήταν συγγενείς παιδιών, συνιστούσαν έναν κοινό όχλο εκτόνωσης, χούλιγκαν με κοινωνικό άλλοθι, βάρβαροι που για δικαιολογία της φρικτής συμπεριφοράς τους χρησιμοποιούν την αγνότητα των παιδιών όπως  ακριβώς και οι παιδεραστές….

Οι δύο άτυχοι άνδρες είχαν συλληφθεί νωρίτερα απλά επειδή έπιναν στο δρόμο και οι χωρικοί τους άρπαξαν απο το περιπολικό και τους έδειραν. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους αποσπάσουν απο τα χέρια των αλλόφρονων χωρικών αλλά λίγο μετά συγκεντρώθηκαν 120-150 άτιμα και όρμησαν στο αστυνομικό τμήμα  λογω μιας ΦΗΜΗΣ που κυκλοφόρησε ότι οι δύο  άνδρες ήταν απαγωγής παιδιών. Περί τα 150 άτομα συμμετείχαν στο λιντσάρισμα των δυο άτυχων  αγροτών,  ηλικιας 53 και 21   ετών αντίστοιχα. Αφου τους ξυλοκοπησαν άγρια, τους έκαψαν ζωντανούς και κάποιοι πετουσαν και  προσανάμματα για να βεβαιωθούν ότι τα θύματα δεν θα γλιτώσουν…

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here