Η πολιτικά ανιστόρητη Μ. Γιαννάκου: Αριστερής προέλευσης ο Χίτλερ

Σε μια προσπάθεια να προσεγγίσει με άλλο τρόπο την πολιτική εξίσωση του ναζισμού με τον κομμουνισμό και γενικότερα με την αριστερά και τον σοσιαλισμό, η συμπαθής κατά τα άλλα Μαριέττα Γιαννάκου, προέβη σε διαδικτυακές αναρτήσεις, που την εκθέτουν όσον αφορά την επάρκεια της στην πολιτική ιστορία.

Για να αποδείξει λοιπόν τα αναπόδεικτα, η κ. Γιαννάκου, επικαλέσθηκε το γεγονός ότι το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας αυτοαποκαλούνταν εθνικοσοσιαλιστικό, για να πει ότι Γερμανοί ναζί ήταν αριστερής προέλευσης!!!

Τώρα τι σχέση είχε με την αριστερά ο Χίτλερ, ο Γκέμπελς και τα άλλα παιδιά της φυλετικής ηγεμονίας της άριας φυλής, μόνο η κ. Γιαννάκου μπορεί να ξέρει. Γιατί ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί όποιον τιτλο θέλει. Αυτό όμως που τον κρίνει είναι η πράξη.

Μάλιστα ανέφερε προς επίρρωση και το ότι στην Ιταλία, ο Μουσολίνι, προέρχονταν από το σοσιαλιστικό κόμμα. Αυτό που τον προσδιόρισε όμως ήταν η πολιτική μετάλλαξή του και η ανάδειξη του φασισμού ως πολιτικού μοντέλου, κόντρα στην ιστορία του.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here