Πόλεμος ΑΕΚ Ολυμπιάκου – Απαγορέψτε τις μεταγραφές στην ΑΕΚ – Ερχεται σήμερα ο Μπογέ

Σήμερα  αναμένεται στην Ελλάδα ο Λούκας Μπογέ, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο ηλικίας 22 ετών Αργεντινός εξτρέμ θα προσγειωθεί το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά δεν θα συμμετάσχει στη σημερινή προπόνηση της ομάδας. Προηγουμένως θα πρέπει να τακτοποιηθουν όλα τα τυπικά θέματα για τον δανεισμό του.

Οριστικοποιείται εν τω μεταξύ η μεταγραφή του Εζεκιέλ Πόνσε από τη Ρόμα αφού ολοκληρώθηκαν πολλά απο τα τυπικά.

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ για το συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου

Η προσφυγή της ΑΕΚ κατά του Ολυμπιακού για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο  αναβλήθηκε για την επόμενη Δευτέρα  στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ. Ο Ολυμπιακός απάντησε  με προσφυγή στην ΕΕΟΔ ζητώντας να επιβληθεί στην ΑΕΚ απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους!

Όπως αναφέρει η «LiveSport» ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση και κατέθεσε προσφυγή στην ΕΕΟΔ τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «η ΑΕΚ δολίως υποκίνησε και υποκινεί με περισσότερες από μία πράξεις, όλως ενδεικτικά, με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δημοσιεύματα σε ελεγχόμενα από εκείνη έντυπα (διέγερση μίσους στον φίλαθλο κόσμο του ποδοσφαίρου κατά του ποδοσφαιριστή μας), επιστολές, επιβολή δυσθεώρητων προστίμων εναντίον του, απέβλεπε στην υποκίνηση της παραβίασης του μεταξύ μας καταρτισθέντος από 15/5/2018 συμβολαίου. Επέλεξε, δε, να κλιμακώσει την προσπάθειά της αυτή μέσω της απειλής επιβολής πειθαρχικών κυρώσεων και δυσθεώρητων αποζημιώσεων εις βάρος του ποδοσφαιριστή, ασκώντας την από 3/7/2018 προσφυγή της».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here