Πολάκης: Τις ειδικές ρυθμίσεις για τα ΑμεΑ θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-νεοφιλελευθερισμού-Ολα τα άλλα είναι αντιπερισπασμός

Mε νέα βραδινή ανάρτησή του στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. Πολάκης, επανέρχεται στο θέμα που προέκυψε με τον ανάπηρο γιατρό και υποψήφιο ευρωβουλευτής της ΝΔ, διευκρινίζοντας για μια ακόμη φορά, ότι αυτό που του είπε ήταν ότι η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού. 

Ολα τα άλλα που γράφουν και αναπαράγουν διάφορα τρολ, είναι  αντιπερισπασμός για τη τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση, τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου.

Αναλυτικά η νέα ανάρτηση:

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ :
Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των «ίσων ευκαιριών » της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ
Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο….
Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου .
Άντε καλό βράδυ τωρα και πουσαι Πατουλη:ειςαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με «δικάσεις» ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο(ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα )

 

Είναι γεγονός ότι η αρχική ανάρτηση του κ. Πολάκη, μπορούσε να δημιουργήσει παρερμηνείες και προβλήματα, καθώς ήταν άκρως επιθετική και έδινε την εντύπωση ότι στοχοποιούσε το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ωστόσο, με βάση τα όσα διευκρινίζει ο κ. Πολάκης, η εκδοχή του είναι βάσιμη καθώς αφορά τις διαφορές μεταξύ νεοφιλελεύθερης και κονωνικής πολιτικής στο τομέα αυτόν. Και η τοποθέτηση του κ. Πολάκη είναι σαφώς υπέρ της κοινωνικής πολιτικής και των προνομίων προς τους αναπήρους, τα οποία δημιουργούν και τις προυποθέσεις ισότητας.

Η προσπάθεια της αντιπολίτευσης και των δορυφόρων της να εκμεταλλευτεί το θέμα, ενέχει εκ των πραγμάτων μικροπολιτική αντίληψη και δεν ανταποκρίνεται στην ουσία της πολιτικής.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here