Πολάκης: Θα είμαι υποψήφιος στα Χανιά

Πολιτική συγκέντρωση διοργάνωσε στο Καψοδασο Σφακίων, ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανίων Παύλος Πολάκης όπου -όπως είχε αναφέρει στο κάλεσμα που απηύθυνε “θα μιλήσουμε ανοιχτά για όλα όσα έγιναν, 4 χρονιά τώρα που εκπροσώπησα την επαρχία Σφακίων και το νομό Χανίων ως βουλευτής και ως υπουργός στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ”.

Μάλιστα μέσα από την έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ομιλία του, ανακοίνωσε επίσημα πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά είπε: “από εδώ, από τον τόπο που με γέννησε και με ανέθρεψε, σε σας τους ανθρώπους που συμπορευτήκαμε και αγωνιστήκαμε για τον τόπο μας, δηλώνω πως θα είμαι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά”.

“Λένε πως κάνεις προφήτης στο τόπο του, αλλά εγώ πάντα πίστευα πως όποιος δεν έχει την υποστήριξη και την αναγνώριση του τόπου του δεν είναι τίποτα. Γι’ αυτό σας ευχαριστώ από τη καρδιά μου που είστε απόψε τόσοι πολλοί εδώ. Με συγκινείτε και με δυναμώνετε”, είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

“Επέλεξα το δύσκολο δρόμο να συγκρουστώ με συμφέροντα να καταγγείλω τη διαφθορά να κόψω τη μάσα των ΜΜΕ από το ΚΕΛΠΝΟ. Γι’ αυτό έχουν στήσει την επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον μου. Τους απαντώ: Δεν θα σταματήσω, δεν θα με κάμψετε. Το χρωστάω σε σας, στα παιδιά μας, στον κάθε Έλληνα που υπέστη τα πάνδεινα από τη καταλήστευση αυτής της χώρας”.

Εδώ, ολόκληρη η ομιλία μου στην πρώτη και εναρκτήρια από τις συγκεντρώσεις μας στο Νομό Χανίων. Από τα Σφακιά, τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και ενώπιον των ανθρώπων του τόπου μου. Γιατί μετά από μια τεράστια και πολύχρονη προσπάθεια από θέσεις εκπροσώπησης και ευθύνης, αν δεν μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια τους συντοπίτες σου… δεν έχεις καταφέρει τίποτα !
Ταυτόχρονα, και η ρητή διάψευση των «ψιθύρων» ότι… «ο Πολάκης δεν κατεβαίνει στα Χανιά».
ΚΑΙ στα Χανιά κατεβαίνει ο Πολάκης ΚΑΙ νικητής ξανά ο ΣΥΡΙΖΑ !

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here