Πολάκης: Συνολάκη μάζεψε τις κρεβατίνες σου απο το στύλο της ΔΕΗ γιατί δεν θα προλάβεις να εκκενώσεις – Απειλές θεωρεί ο Συνολάκης την κριτική

Απειλές θεωρεί ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών Κώστας Συνολάκης την κριτική που του ασκείται, γιατί ενώ προτάσσει την επιστημονική του ιδιότητακαι το επιστημονικο του κύρος,  ξεχνά οτι σε πρώτο πλάνο μοιραία φιγουράρει  η ΝΔ, αφου λόγω προσωπικών του  σχέσεων με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκεινη τον κάλεσε για χωριστή πραγματογνωμοσύνη απαξιώνοντας το ελληνικό κράτος.

Επειδή σε διάφορες συνεντεύξεις του μετά την σύνταξη μιας έκθεσης σχετικής με τη φωτιά στο Μάτι, αλλού έλεγε ότι μπορούσε το Μάτι να είχε  εκκενωθεί σε 35 λεπτά και αλλού σε 55 λεπτά και αλλού σε 83 λεπτά, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τονπροέτρεψε να κατασταλάξει κάπου:

Συνολακης ….. Μαλιστα….. Μετα Χριστον προφήτης … Με το κύρος του βαφτιστηριού Μητσοτακη ,του μέλους του ΔΣ του Ιδρυματος Μητσοτακη και τοποθετημένος ,απο το Μητσοτακη στο ΔΣ του Ελληνικου Κεντρου Θαλάσσιων Ερευνών….
Συνολάκης ….εκκενώνει το Μάτι απο 30 έως 57 λεπτά αναλόγως με το σταθμό που δίνει συνέντευξη!!!!! ΝΤΡΟΠΗ !!!

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Θιγμένος από την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, που άγνωστο γιατί την θεωρεί απειλητική και εκφοβιστική και φασίζουσα (ο Πολάκης αναφέρει μονον ιδιότητες) απαντά:

«Γνωρίζω προσωπικά τον κ.Μητσοτάκη και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Οταν με κάλεσε και μου ζήτησε να προετοιμάσω μία έκθεση μαζι με μια ομάδα έγκριτων επιστημόνων για τα αίτια της ανείπωτης αυτής εθνικής  τραγωδίας και για τα όσα πρέπει να γίνουν στο μέλλον για να μην ξαναθρηνήσει η πατρίδα μας τόσο άδικα, και τόσο αναίτια νεκρούς, ανταποκρίθηκα άμεσα. Το θεώρησα, ως ακαδημαϊκός, ως επιστήμονας και πρωτίστως ως Ελληνας πολίτης, χρέος προς την πατρίδα μου και κυρίως χρέος προς τους συνανθρώπους μας που τόσο αδόκητα έχασαν τους οικείους τους.  Εκφοβισμούς, απειλές, πάσης φύσεως κουτσαβακίστικες και φασίζουσες συμπεριφορές και ιδιότυπες προγραφές σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου δεν πρόκειται να ανεχθώ. Βέβαια, είναι ίδιον τέτοιων ανθρώπων είτε να μην αντιλαμβάνονται το μήνυμα είτε να επιλέγουν να το αγνοούν, πυροβολώντας τον αγγελιοφόρο».

Ο Πολάκης ομως επανήλθε:

Κύριε Συνολάκη!!!!
Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη Μανουσου Κούνδουρου 19 απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξερω αν θα προλάβετε να εκκενώσετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά ……

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, φυτό, δέντρο, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here