Πολάκης προς Τσοχατζόπουλο: «Παριστάνεις τον πονεμένο – Κι εμείς παντρευτήκαμε, αλλά πήραμε γυναίκα με αξίες»

Συνεχίζεται η κόντρα Τσοχατζόπουλου-Πολάκη με αφορμή μια άσεμνη χειρονομια της Βικυς Σταμάτη, την οποία σχολίασε με απαράδεκτους χαρακτηρισμους  ο αναπληρωτης υπουργός Υγείας και στους οποίους απάντησε ως θιγμένος συζυγος και πατέρας ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Ο Π. Πολάκης επανήλθε όταν διαμαρτυρήθηκε ο Τσοχατζόπουλος και ανήρτησε τα εξής

«Ακη Τσοχατζόπουλε πες πού έχεις κρύψει τα υπόλοιπα από τις μίζες που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος πατέρας …ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!!

Έχω κι εγώ γυναίκα και κόρες, αλλά δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτά και μίζες.

Διάλεξα μια σύζυγο με ίδιες αξίες και ικανότητες με μένα και μεγαλώνουμε παιδιά με παιδεία και αρχές που να κερδίσουν οι ίδιες τις ζωές τους !!!!

Γι’ αυτό ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ!!!».

Το θλιβερό  «ιστορικό»

Η Σταμάτη φεύγοντας απο τα δικαστήρια έκανε μια προσβλητική χειρονομία με το δάχτυλά της (με τον παράμεσο). Προφανώς απευθυνόταν προς τους δημοσιογράφους αλλά και εν γένει εικάζουμε σε όδους θεωρεί διώκτες της οικογένειάς της. Πιθανόν να απευθυνόταν και προς όλους μας. Ομως ο νόμος επιτρέπει στον κατηγορουμενο το δικαίωμα να λέει ψέματα αλλά και να σκέφτεται τρόπους απόδρασης -το δίκαιο δηλαδή αναγνωρίζει στον κατηγορουμενο ή και κατάδικο δικαιώματα που θεωρούνται αυτονόητα λόγω της ιδιάζουσας κατάστασής του.

Ο Π. Πολάκης προφανώς δεν μπορεί να συγκρατηθεί και δεν συνειδητοποιει την ιδιάζουσα ευθύνη που φέρει ως αναπληρωτής υπουργός, οπότε  δυστυχώς έκρινε ότι έπρεπε να απαντήσει στο ίδιο επιπεδο, δηλαδή με χυδαίο υβριστικό τρόπο, λησμονώντας ότι η Σταμάτη μπορει να κάνει κατι χυδαίο ως κατηγορουμένη και ως αυτο που ειναι εν πάση περιπτώσει, αλλά οτι ο ίδιος εκπροσωπεί την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα ανήρτησε τα εξής

Ο Ακης Τσοχατζόουλος αντέδρασε με επιστολή προς τον Πρωθυπουργό αναφέροντας τα εξής:

«Κύριε πρωθυπουργέ,
Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού»

Σε αυτή τη θλιβερή αντιπαράθεση φαίνεται πως όλοι έχουν ξεχάσει οτι υπάρχει κι ένα ΠΑΙΔΙ, που κάποτε με ένα απλό γκουγκλάρισμα θα διαβάσει τα πάντα για τη μητέρα του και τον πατέρα του. Ανάθεμα κι αν βοηθάει πολιτικά κανέναν να εκοτονώνονται διάφοροι (πολύ δε περισσότερο αριστεροί πολιτικοι που οφείλουν να δείχνουν καθημερινά την παιδεια τους) χαρακτηρίζοντας μια μάνα (όποια κι αν ειναι αυτή) ως  τσ…και νυμφίδιο

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here