Πολάκης: Όταν ο Λοβέρδος απειλεί δικαστικούς, πού είναι η Ένωση Δικαστών;

Ένα ερώτημα θέτει με ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή τα όσα είπε ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος κατά της Δικαιοσύνης για τον οποίο ζητήθηκε η άρση ασυλίας, αποτέλεσμα των ερευνών στο σκάνδαλο Novartis.

O αναπληρωτής υπουργός αναρωτιέται που είναι τώρα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σημειώνοντας πως το ερώτημα δεν είναι ρητορικό.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Όταν εγώ απευθύνω συγκεκριμένα ερωτήματα (προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τα δημοσιοποιώ μετά) για καθυστέρηση διερεύνησης ή ολοκλήρωσης της ανάκρισης για υποθέσεις Κεελπνο, Νοβαρτις, Στουρνάρα, τράπεζας Πειραιώς κλπ τότε «παρεμβαίνω στη δικαιοσύνη» και βγάζει οργίλη ανακοίνωση η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων!!

Όταν ο Λοβέρδος βγάζει αυτό το λίβελο (ενδεικτικό του τρόμου και της ενοχής του) που δημοσιοποίησε χθες και ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΥΘΕΩΣ δικαστικούς λειτουργούς, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

… και το ερώτημα δεν είναι ρητορικό!!!»

Συνοδεύεται μάλιστα με άλλη ανάρτηση στην οποία αναφέρεται:

«Δύο σκευωρίες θα μείνουν στην ιστορία, αυτή σε βάρος του Ντρέιφους και η άλλη κατά του Ανδρέα του Λοβέρδου. Αν ζούσε σήμερα ο Εμίλ Ζολά, αντί του «Κατηγορώ» θα έγραφε το «Δωροδοκώ»»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here