Πολάκης: Ντροπή και αίσχος αυτό που συνέβη σήμερα στο «Σωτηρία»

Τις καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες ακυρώθηκαν στο νοσοκομειο Σωτηρλια εμβολιασμοί γιατρών και νοσηλευτών  για να διατεθούν τα εμβόλια για τον εμβολιασμό υπουργών ή και στελεχών της κυβέρνησης σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook o πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει και πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποίες την ευθύνη φέρει ο ίδιος ο διοικητής του νοσοκομείου ενώ καλεί την κυβέρνηση να τον παύσει.

Και σημειώνει:

«… αυτός είναι κομματάρχης της ΕΡΕ του 1950!! (αλλά μάλλον τέτοιους θέλετε όπως λέει μέχρι κι ο Κιλτιδης και ο Καρακούσης της καθημερινής…)»

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη: 

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!

Αντί να εμβολιαστούν οι γιατροί, εμβολιάστηκαν πολιτικοί και στρατιωτικοί και τελείωσαν τα διαθεσιμα για σήμερα εμβόλια!!!!

Να δεχτούμε βεβαίως, τον εμβολιασμό της προέδρου της δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «σήμα» για τον εμβολιασμό!

ΟΜΩΣ από που κι ως που, προηγούνται υπουργοί και γενικοί γραμματείς η ανώτεροι στρατιωτικοί, ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΛΟΙΜΩΞΗ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΑΙΟ;;;;

Αυτό δεν είναι «παράδειγμα» είναι ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟΣ!!!!

ΥΓ. Μαθαινω πως καθοριστική συμβολή σε αυτό είχε ο Διοικητής του νοσοκομείου ο κύριος ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ, λες και μοίραζε τα χωράφια του πατέρα του!!!!!

(αυτός που όταν λειτουργούσαν 14-15 κρεββατια από τη Νέα ΜΕΘ έστελνε διαβεβαιώσεις πως λειτουργούν και τα 50!!)

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, αυτός είναι κομματάρχης της ΕΡΕ του 1950!!(αλλά μάλλον τέτοιους θέλετε όπως λέει μέχρι κι ο Κιλτιδης και ο Καρακούσης της καθημερινής…)

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here