Πολάκης: Νέα απευθείας ανάθεση από τη Σοφία Νικολάου για προμήθεια γαντιών με καπέλο

Η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου συνεχίζει όπως καταγγέλλει ο Παύλος Πολάκης τις απευθείας αναθέσεις για την προμήθεια αυτή τη φορά γαντιών λάτεξ. Σύμφωνα με τα έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Νικολάου στις 22 Μαρτίου ενέκρινε την απευθείας ανάθεση 146.843 ευρώ για την αγορά γαντιών λάτεξ με τιμή 8,2  ευρώ για το κάθε κουτί των 100 γαντιών.

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΑΝΤΙΑ

 

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΑΝΤΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΑΝΤΙΑ

Η ανάθεση έγινε και πάλι όπως επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης στην  εταιρεία NEW OPTICAL SOLUTIONS «που είχε πάρει και τα γάντια νιτριλίου πριν λίγο καιρό με 15 ευρώ το κουτί (όταν η αστυνομία προμηθευόταν με 8 ευρώ) που έχει διαχειρίστρια την κυρία Ελένη Στυλιανή Αλεξανδρή που εκτός της εταιρείας επαγγέλλεται και τραγουδίστρια».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτει και στοιχεία σύμφωνα με τα οποία πρόσφατα η 6η ΥΠΕ αγόρασε γάντια λάτεξ με τιμή 5,8 ευρώ το κουτί των 100 γαντιών.

ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΑΝΤΙΑ
ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΑΝΤΙΑ

Υπενθυμίζεται ότι η Σοφία Νικολάου έχει προχωρήσει κατά το διάστημα της πανδημίας σε πολλές απευθείας αναθέσεις από τις οποίες προέκυψαν σκανδαλώδεις επιλογές και συγκεκριμένα:

-Την προμήθεια rapid test «SARS-CoV-2 Antigen Kit (Colloidal Gold)» για την κάλυψη των αναγκών των Καταστημάτων Κράτησης της από την κινεζική εταιρεία Goldsite Diagnostics, που δεν έχουν εγκριθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του Insidestory.

-Προμήθεια 9.240 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου  που έγινε με τιμή 450% πάνω από την εργοστασιακή

-Την προμήθεια 1.230.000 γαντιών latex, σε τιμή 75% πάνω από αντίστοιχες παραγγελίες άλλων δημόσιων φορέων. Συγκεκριμένα η Σοφία Νικολάου υπέγραψε την προμήθεια προς 17,5 ευρώ το κουτί στις 3 Δεκεμβρίου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. τα είχε προμηθευτεί προς 8,85 ευρώ στις 18 Νοεμβρίου.

-Την προμήθεια μασκών και αντισηπτικών αξίας 291.659,00 ευρώ από μανάβικο 

-Την προμήθεια μασκών από εταιρεία με… αμορτισέρ
Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here