Πολάκης: Με μαντινάδα απάντησε στη πρόταση για παραπομπή

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Πυρά» κατά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή την πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής από την Ν.Δ, ενώ έκλεισε την ομιλία του αφιερώνοντας στους κατηγόρους του μια κρητική μαντινάδα: «Δε θέλω δανεικά φτερά με φτάνουν τα δικά μου έτσι κι αλλιώς ζηλεύουνε πολλοί το πέταγμά μου», είπε και πρόσθεσε: «Δεν χρωστάω πουθενά. Ότι προσπάθεια κι αν κάνετε, όσο κι αν εχετε ψάξει σε πέντε γενιές οριζοντίως και δέκα καθέτως δεν θα μας βρείτε».

Όπως ανέφερε ο κ. Πολάκης, η κυβέρνηση κατηγορείται γιατί, μεταξύ άλλων, αύξησε τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων σε μνημονιακή εποχή, γιατί επανέφερε το σύστημα του άγονου αγροτικού γιατρού, γιατί πήρε τον διαγωνισμό που προμήθευσε ασθενοφόρα το ΕΚΑΒ, γιατι η δωρεά του Νιάρχου υλοποιείται, γιατί φτιάχτηκε το κέντρο αεροδιακομιδών στη Σύρο, γιατί αύξησε τον προϋπολογισμό του ΕΚΑΒ και ξεπληρώνει τα χρέη Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ γιατί έδιωξε τους εργολάβους από τα νοσοκομεία.

«Για όλα αυτά μας κατηγορείτε», τόνισε ο αν. υπουργός Υγείας, προθέτοντας ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ έφτιαξε ένα κράτος που «όποια πέτρα και να σηκώσεις βρίσκεις φίδια, σκορπιούς, έχιδνες και σαρανταποδαρούσες».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here