Πολάκης για Novartis: Κλεψιά χωρίς υπογραφές δεν γίνεται-Τι απάντησε στον Αδωνι

Υπάρχει κανείς που μπορεί σοβαρά να υποστηρίξει ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis; αναρωτήθηκε ο Παύλος Πολάκης

«Το γλέντι ξεκίνησε το 1997 επί Σημίτη» εξήγησε ο κ. Πολάκης αναλυτικά τις πολιτικές αποφάσεις που πάρθηκαν και οδήγησαν στην διόγκωση η φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα και μάλιστα τα χρόνια της κρίσης.

Με πολιτική απόφαση αυξήθηκε η φαρμακευτική δαπάνη και εκτινάχθηκε τα επόμενα χρόνια ως τα σχεδόν 8 δις ευρώ το 2009. Ο κ. Ράντος τα λέει σε μια ωραία μελέτη του για την αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης τόνισε ο Π. Πολάκης και παρουσίασε σχετικό σχεδιάγραμμα.

«Κλεψιά χωρίς υπογραφές δεν γίνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι όλες αυτές οι ενέργειες του Αν. Λοβέρδου και του Άδ. Γεωργιάδη λέγονται «απισττία» και «διασπάθιση δημόσιου χρήματος»

«Δεν φαγωθήκανε 3 δις από μοναχά τους ένα πολιτικό προσωπικό υπέγραψε» είπε μεταξύ άλλων προσθέτοντας κλείνοντας: «Μην λέτε πολλά, (για τις υποθέσεις που μπήκαν στο αρχείο) στο αρχείο είχαν μπει και οι υποθέσεις Τσοχαντζόπουλου και Παπαντωνίου και τώρα είναι στην φυλακή».

Ο κ. Πολάκης αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα φάρμακα και την τιμολόγηση τους. Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Άδ. Γεωργιάδης για να απαντήσει χωρίς να αρνηθεί κάτι ότι «ελέγχθηκε» και δεν βρήκαν τίποτα στην εξεταστική.

Απόλυτα προκλητικός ο Αδ. Γεωργιάδης καταφέρθηκε προσωπικά κατά του πρώην αν. υπουργού Υγείας ενώ όπως κατήγγειλε ο πρώην αν. υπουργός και νωρίτερα έκανε χειρονομίες απειλώντας τον και ο Παύλος Πολάκης έλαβε το λόγο για να απαντήσει. Ο Αδ. Γεωργιάδης είπε μεταξύ άλλων πως όποτε τον βλέπει ο Π. Πολάκης «τρέμει σύγκορμος».

Προφανώς, τέτοια φράση δεν θα έμενε αναπάντητη από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Εδώ είμαστε και σε περιμένουμε» απάντησε αρχικά στον υπουργό και συμπλήρωσε σε υψηλούς τόνους: «Τέτοιους ακροδεξιούς σαν και την πάρτη σας τους τρώμε πέντε για πρωινό!».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here