Πολάκης απαντά και διαψεύδει Γεωργιάδη

Με ανάρτησή του ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Π. πολάκης, απαντά και διαψεύδει με στοιχεία και φωτογραφίες, όλα όσα, ψευδώς ισχυρίσθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης σχετικά με αν έδωσε τα χρήματα που υποσχέθηκε στο ΕΣΥ.

Η απάντηση Πολάκη:

ΑΚΟΥ ΚΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ,κορυφαίε προστάτη των μαυραγοριτών,,μπουλντοζιερη του Ελληνικού και εραστή του πεντάευρου:
1)Στην μπούρδα που ανάρτησες(ΦΩΤΟ 1) και αναπαράγει ξανά το «κανίς» σου ,το Πρώτο Θέμα (οδεύει και δεύτερο εξώδικο προς τα κει ήδη) σου απαντάει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ η εκπρόσωπος του σωματείου του ΕΚΑΒ με την ανάρτηση της (ΦΩΤΟ 2) Διάβασε την προσεκτικά για να δεις τι εσυ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ και προσπαθείς με χολερικό τρόπο να «κοντύνεις» για να φτάσει στο ανάστημα σου ..
2) Όχι μόνο έκανα αυτά που υποσχέθηκα το πρωί ,όχι μόνο ανέδειξα ξανά το απαράδεκτο θέμα με τη γεννήτρια οξυγόνου (που επίτηδες δεν αναφέρεις ούτε εσυ ούτε το κανίς σου στο ρεπορτάζ),ΑΛΛΑ το βράδυ στα Σφακια στο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΦΑΚΙΩΝ (που έφτιαξα ως Δημαρχος και στελέχωσα ως υπουργος) χειρούργησα εθελοντικά δυο πατριώτες μου που είχαν κάποιο μικρό πρόβλημα το οποίο λόγω της γενικότερης κατάστασης δεν μπορουσε (και σωστά ) να αντιμετωπισθεί τώρα στο νοσοκομείο Χανιων (ΦΩΤΟ 3).
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΘΙΚΗΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ;;;
Τράβα τώρα να αλλάξεις λάδια στις μπουλντόζες στο Ελληνικό γιατί κοντεύουν να καούν οι κινητηρες από τις ωρες που δουλεύουν και «ρύθμισε» την αγορά των ειδών ατομικής προστασίας που φτάσανε να πουλιούνται δέκα και είκοσι φορές απάνω επειδή ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΔΙΑΤΙΜΗΣΗ ως φύλακας Αγγελος των σύγχρονων γερό-Λαδάδων!!!

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here