Πλειστηριασμοί: Δύο σπίτια στο σφυρί από το Ειρηνοδικείο Λάρισας

Οι πλειστηριασμοί  καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα  στο ειρηνοδικείο Λάρισας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία πολιτών Λάρισας κατά των πλειστηριασμών. Και συνεχίζει:

Ειδικότερα  βγαίνουν μεταξύ άλλων στο σφυρί:

Ένα οικόπεδο εκτάσεως 253,00 τ.μ., που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης της Λάρισας, στη συνοικία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ».  Πάνω στο οικόπεδο αυτό έχει ανεγερθεί διώροφη κατοικία.

Οικόπεδο ένα στρέμμα  με ισόγεια μονώροφη μονοκατοικία,  που βρίσκεται εντός του οικισμού του χωριού Κουλουρίου Λάρισας.

Η μια περίπτωση αφορά συναγωνιστή που  με την παρέμβαση του κινήματος  δεν ξεσπιτώθηκε και κέρδισε χρόνο για να προσβάλλει την διαδικασία νομικά όπως δικαιούται. Ενω υπάρχουν και άλλοι πλειστηριασμοί που έρχονται από προηγούμενες εβδομάδες  και δεν αναρτώνται

Και αυτή την εβδομάδα η Πρωτοβουλία  θα είναι στο ειρηνοδικείο 15:30-17:00  και αναλαμβάνοντας την κοινωνική ευθύνη  θα σταθεί στο πλευρό αυτό των ανθρώπων η προστασία  της κατοικίας των οποίων θα έπρεπε  να είναι μέριμνα της   κυβέρνησης και του κράτους

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here