Πλήρης ταύτιση Μητσοτάκη με Βέμπερ: Δικαιολόγησε την ανθελληνική του στάση-Δεν τόλμησε να πει λέξη για την αναλογική κατανομή προσφύγων στην ΕΕ

Ο κ. Μητσοτάκης, δεν εξέπληξε κανέναν. Μιλώντας στο Ζάππειο στην επίσημη παρουσίαση του Γερμανού Μ. Βέμπερ, ως εκπροσώπου του Ευρωπαϊκού Λαικού Κόμματος για την Κομισιόν, ταυτίστηκε πλήρως με όλες τις ανθελληνικές θέσεις που εξέφρασε όλα τα τελευταία χρόνια ο συντηρητικός χριστανοδημοκράτης σε βάρος της χώρας μας.

Ο κ. Μητσοτάκης, δικαιολόγησε πλήρως τα όσα κατάπτυστα έχει πεί σε βάρος του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης ο κ. Βέμπερ, στο ευρωκοινοβούλιο, λέγοπντας ότι είχε καταλάβει τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ!

Και όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει για το προσφυγικό-μεταναστευτικό ο αρχηγός της ΝΔ κατάπιε τη γλώσσα του. Το μόνο που ψέλισε είναι ότι ο κ. Βέμπερ εγγυάται τα σύνροα της χώρας μας, ως ευρωπαϊκά. Τίποτα άλλο. Η κατανομή των προσφύγων, η αλλαγή του κανονισμού του Δουβλίνου, δεν υπάρχει για τον κ. Μητσοτάκη. δεν αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής πολιτικής. Οπως ακριβώς και για τον κ. Βέμπερ.

Τον ευχαρίστηκε πάντως για την συμπαράσταση του, στην μείωση των υπερβολικών πρωτογενών πλεονασμάτων, ενώ χαρακτήρισε εθνικό σφάλμα τη συμφωνία των Πρεσπών.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here