Πλημμύρισαν αλληλεγγύη στον Κουφοντίνα τα προφίλ facebook Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου

Τη δύναμη των social media εκμεταλλεύτηκαν οι πολίτες προκειμένου να ασκήσουν ακόμη μεγαλύτερη πίεση προς τον πρωθυπουργό, αλλά και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να δικαιωθεί ο αγώνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Μετά την απογευματινή παρέμβαση μέσω σχολίων στην τελευταία ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Facebook, από τις 9.30 το βράδυ πολίτες γέμισαν και το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη με αντίστοιχα σχόλια.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος να ασκηθεί η μέγιστη δυνατή πίεση προς τους ανώτατους πολιτειακούς παράγοντες της χώρας ώστε να μην έχει η Ελλάδα τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας. Σημειώνεται ότι ο κρατούμενος διανύει την 48η ημέρα απεργίας πείνας και την τρίτη ημέρα απεργίας δίψας.

Τα σχόλια τόσο στο προφίλ του πρωθυπουργού όσο και στης Προέδρου της Δημοκρατίας τους καλούν να πράξουν τα δέοντα χωρίς να είναι υβριστικά ή προσβλητικά.

Εκατοντάδες χρήστες στη συντριπτική τους πλειονότητα με κόσμιο τρόπο, ζητούν από τον πρωθυπουργό να «παρέμβει άμεσα για να σωθεί η ζωή του απεργού πείνας, Δημήτρη Κουφοντίνα, και να τον μεταφέρετε στις φυλακές Κορυδαλλού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία».

«Ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή του. Όχι για να πεθάνει επειδή του αρνούνται νομικά κατοχυρωμένα δικαιώματα, εκτός αν στην Ελλάδα, την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν γίνονται σεβαστά και ισχύει η θανατική ποινή. Ας μην γίνει το κράτος εκδικητικό και η Ελλάδα η πρώτη χώρα εδώ και δεκαετίες που θα δολοφονήσει κρατούμενο» σημειώνει χαρακτηριστικά χρήστης του Facebook.

Σχόλια στο facebook
Σχόλια στο facebook
Σχόλια στο facebook
Σχόλια στο facebook
Σχόλια στο facebook

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Νωρίτερα, πάντως, υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες για διαγραφή σχολίων από τους διαχειριστές της σελίδας της Κ. Σακελλαροπούλου στο δημοφιλές μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here