Ποιους «δείχνει» η αδέσποτη σφαίρα που σκότωσε τον 10χρονο μαθητή – αυτή την ώρα η κηδεία του

T ο τελευταίο αντίο  λένε αυτή την ώρα στον μικρό Μάριο που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι, συγγενείς, φίλοι και δάσκαλοι, εκατοντάδες άνθρωποι συγκλονισμένοι απότην άδικο χαμό του μικρού μαθητή.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, το βράδυ της Πέμπτης που εγινε το περιστατικό, είχε στηθεί γλέντι-γιορτή για τη μη προφυλάκιση κόρης γνωστού Ρομά, η οποία πρόσφατα είχε κατηγορηθεί μαζί με άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας, για διακίνηση ναρκωτικών. Το γλέντι ήταν στην οδό Μόρνου, σε απόσταση 500 μέτρων από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όπου ο 11χρονος Μάριος έπεσε νεκρός από αδέσποτη σφαίρα.

Το συγκεκριμένο σπίτι και οι «προσκεκλημένοι» στην γιορτή του… θανάτου, είναι σύμφωνα με αξιωματικούς της αστυνομίας, ύποπτοι για την μοιραία αδέσποτη σφαίρα που έκοψε το νήμα της ζωής του άτυχου παιδιού. Δεν ήταν τυχαίο ότι οι πρώτες προσαγωγές, ήταν τρία μέλη της οικογένειας, δύο άνδρες 50 και 25 χρόνων και μία γυναίκα, που φέρονται ως οργανωτές της γιορτής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ.

Ο Ανακριτής άφησε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους τη γυναίκα, κόρη γνωστού Ρομά, η οποία είχε κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν για ναρκωτικά.
Αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία των ερευνών, καθώς το μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε από τον θανάσιμο τραυματισμό του Μάριου, και η δημοσιότητα που πήρε, έως την έναρξη των αστυνομικών επιχειρήσεων έδωσε την ευκαιρία στους δράστες να «καθαρίσουν» τον χώρο από κρίσιμα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here