Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για τα τρία άκυρα στην ψηφοφορία για παραπομπή Παπαγγελόπουλου: ΝΔ-ΚΙΝΑΛ δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε τους βουλευτές τους

Πολιτική αίσθηση έκαναν τα τρία άκυρα (σε σύνολο 180 ψηφισάντων βουλευτών ΝΔ και ΚΙΝΑΛ) κατά την ψηφοφορία με την οποία ολοκληρώθηκε η άθλια επιχείρηση δίωξης του Δ. Παπαγγελόπουλου ο οποίος παραπέμπεται στην τακτική Δικαιοσύνη για 8 αδικήματα. 

Αναφορικά με το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν σκωπτικά: «Τα δύο κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα ψήφισαν μόνα τους καθώς απείχε σύσσωμη η αντιπολίτευση και δεν κατάφεραν να πείσουν ούτε τους βουλευτές τους. Δεν θα μπούμε στα ενδοοικογενειακά τους, ας τα λύσουν μόνα τους».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ ότι μετέτρεψαν την προανακριτική σε «κομματικό τους όργανο» και ότι παραπέμπουν στη δικαιοσύνη τον Δημ. Παπαγγελόπουλο με προειλημμένες αποφάσεις και κατασκευασμένο κατηγορητήριο.

Η αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ανακοίνωσε λίγο πριν από την ολοκλήρωση της συζήτησης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημ. Τζανακόπουλος, η αξιωματική αντιπολίτευση αποχώρησε για να μη συναινέσει στην στημένη αθλιότητα που έχει ως στόχο τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here