Πήγαν, δεν… είδαν και απήλθαν – Σιδερόβεργες και μαχαίρι κατάσχεσε η Αστυνομία!

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων, με υπουργική απόφαση του Σταύρου Κοντονή, δύο πούλμαν με οπαδούς της ΑΕΚ ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη και έφτασαν στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα για την Α1 χάντμπολ. Σε όλη αυτή τη διαδρομή των 500 χιλιομέτρων δεν έγιναν αντιληπτοί από την Αστυνομία, η οποία μόλις ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας, επενέβη και μάλιστα κατάσχεσε σιδερόβεργες και ένα μαχαίρι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, στην κερκίδα που είχαν εγκατασταθεί οι φίλοι της ΑΕΚ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς σιδερόβεργες, ένα μαχαίρι και άλλα αντικείμενα που μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε συγκρούσεις. Τα αντικείμενα τα μετέφεραν στο κλειστό γυμναστήριο οι φίλοι της ΑΕΚ κατά την είσοδο τους, ένα τέταρτο πριν τις 15:00. Απ’ ότι φαίνεται, η επιλογή της ώρας δεν ήταν τυχαία, αφού η εφαρμογή των μέτρων τάξης από την Αστυνομία θα άρχιζε στις 15:30!

Πρέπει να τονιστεί πως οι οπαδοί της ΑΕΚ αποχώρησαν από την εξέδρα χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο, αναχωρώντας με τα δύο πούλμαν για την Αθήνα.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για την παρουσία τους από τους ιθύνοντες της ΧΑΝΘ και αφού οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν εισέλθει στις εξέδρες. Μόνο τότε κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσαν τους εκδρομείς ότι ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί, εάν δεν αποχωρήσουν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here