Πιέζουν παρουσιαστές να προσβάλλουν παίκτες reality – Το «κράξιμο» ανεβάζει την τηλεθέαση

Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος που μέχρι πέρσι συμπαρουσίαζε το reality show μαγειρικής «Master Chef», μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή έδωσε την δικη του εκδοχή για τους λόγους που του ανακοινωθηκε τελευταία στιγμή πως δεν θα συμμετείχε στο φετινό κύκλο και αυτοί ήταν πως «τον ήθελαν πιο κακό».

«Ο σταθμός ήθελε περισσότερο κράξιμο κι εγώ δεν μπορούσα να το κάνω. ‘Εγινε μια συζήτηση  για ένταση και στην τελική κουβέντα (που έγινε δυστυχώς αργά με δική μου προτροπή γιατί αν και μεγάλο project δεν κάναμε meeting), αναφέρθηκε αυτό. Έπρεπε να προστατεύσω τα δικά μου πιστεύω και να σεβαστώ και τα πιστεύω του σταθμού. Άρα δεν μπορούσε να γίνει. Ήρθε ο τυφώνας Survivor και έφερε τα πάνω κάτω. Στεναχωριέμαι γιατί ήταν το project που με ανέδειξε στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν το project μέσα από το οποίο αγαπήθηκα από τον κόσμο, που για εμένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Πρέπει να καταλάβετε ότι πριν, λόγω της εμφάνισης μου, ήμουν περιθωριοποιημένος. Ίδιος άνθρωπος ήμουν όπως σας μιλάω και τώρα. Απλά δεν καθόταν ο κόσμος να ασχοληθεί με εμένα. Άλλαζαν πεζοδρόμια. Ειδικά αν ήταν βράδυ…».

Οταν ρωτήθηκε για χαρακτηρισμό πιάτου ως «σκουπίδι» από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο  είπε:

«Το «μαγειρικό σκουπίδι» δεν θα το έλεγα ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν έχω μεγαλώσει έτσι μαγειρικά. Μπορεί να φταίνε και οι δάσκαλοι που μου έδειξαν εμένα. Έχω μεγαλώσει με ευγένεια μέσα στην κουζίνα. Έχω μεγαλώσει με σεβασμό απέναντι στον άλλο. Υπάρχει ο σωστός τρόπος που πρέπει να πεις κάτι στον άλλον και ο λάθος. Με την τηλεόραση απέκτησα φήμη, απέκτησα κάποια χρήματα που δύσκολα θα τα έβγαζα υπό άλλες συνθήκες. Μου άνοιξαν πόρτες που δεν υπήρχε περίπτωση να μου ανοίξουν, αλλά….»

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here