Πέτσας: Επίθεση στην αντιπολίτευση για τις μειώσεις μισθών!

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για τις μόνιμες μειώσεις μισθών με οριζόντια χρήση της εκ περιτροπής εργασίας και επέκταση των επιδομάτων ανεργίας για συγκεκριμένους κλάδους επιχείρηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, χαρακτήρισε «επιπόλαια, ανεύθυνη και ψεύτικη» την κριτική της αντιπολίτευσης για τη μείωση κατά 20% των μισθών. «Δεν υφίσταται σύγκριση με κάποιον αριθμό εκεί που θα έμπαινε λουκέτο. Αλλά, μόνο με το μηδέν. Με την ανεργία. Και την ανασφάλεια» ισχυρίστηκε.

«Εκεί που θα υπήρχαν αναπόφευκτα λουκέτα, ιδίως στον τουρισμό, στις μεταφορές, τον πολιτισμό και στην εστίαση, εμείς διατηρούμε τις θέσεις εργασίας, χωρίς μεταβολή των εργασιακών σχέσεων. Διατηρούμε δηλαδή το μισθό των εργαζομένων» ανέφερε ο Στ. Πέτσας.

Κατά τα άλλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι μαζί με τα δημοτικά σχολεία θα ανοίξουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί .

«Τα ΚΔΑΠ, οι παιδικοί, βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί θα ακολουθήσουν την εξέλιξη των δημοτικών σχολείων, εφόσον αυτά ανοίξουν στις αρχές Ιουνίου. Επί του θέματος αυτού θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες, όπως και για τις κατασκηνώσεις (κρατικές και ιδιωτικές)» ανέφερε ο Στ. Πέτσας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here