Πετρούπολη: Συνελήφθη η 19χρονη που έπνιξε το νεογέννητο παιδί της και το πέταξε στα σκουπίδια-Συνεργός η μητέρα της

Μια 19χρονη και η μητέρα της συνελήφθησαν την Κυριακή από την αστυνομία κατηγορούμενες για τη δολοφονία του νεογέννητου που βρέθηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη, πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη, που ξεγέλασε τους πάντες λόγω των παραπάνω κιλών που είχε, συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος στον έβδομο μήνα. Η εγκυμοσύνη, όπως είπε, προέκυψε από ευκαιριακή σχέση. Η κοπέλα γέννησε το μωρό μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της με τη βοήθεια της 54χρονης μητέρας της.

Η ίδια το έπνιξε με τα χέρια της, βάζοντάς του χαρτιά μέσα στο στόμα και μετά η μητέρα της, το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξε στα σκουπίδια.

Η μητέρα της ισχυρίστηκε στον ανακριτή ότι δεν γνώριζε ότι το παιδί γεννήθηκε ζωντανό, όμως η 19χρονη από την πλευρά της κατέθεσε ότι όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ήταν εκείνη που της έδωσε το σχοινί με το οποίο το στραγγάλισε.

Πώς έφτασε η αστυνομία στη 19χρονη

Η αστυνομία όλον αυτόν τον καιρό συνέχιζε τις έρευνες για τον εντοπισμό των ανθρώπων που σκότωσαν και πέταξαν το νεογέννητο βρέφος στον κάδο σκουπιδιών.

Με τη βοήθεια μάλιστα κάποιων παρατηρητικών γειτόνων, είχαν βάλει στο μικροσκόπιο τη συγκεκριμένη 19χρονη, καθώς όπως είχαν καταθέσει λίγες μέρες πριν βρεθεί το μωρό, η κοπέλα δεν μπορούσε να ανέβει στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, ενώ κάποιοι είχαν παρατηρήσει και αλλάγες στη συμπεριφορά της μετά από την ανεύρεση του νεκρού βρέφους. 

Η 19χρονη μάλιστα έμενε μόλις 500 μέτρα από τον κάδο, όπου βρέθηκε το μωρό, ενώ στην ταυτοποίησή της προχώρησαν αφού πρώτα πήραν δείγμα DNA από 10 κορίτσια, ηλικίας 17 – 20 ετών, ανάμεσά τους και η παιδοκτόνος.

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

Υπενθυμίζεται ότι στις 26 Φεβρουαρίου είχε βρεθεί σε κάδο στην Πετρούπολη νεκρό ένα βρέφος, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Το μωρό το είχε βρεί ρακοσυλλέκτης μέσα στον κάδο και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν αποκρουστικό. Οι δράστες είχαν βάλει μέσα στο στόμα του μωρού χαρτιά για να μην ακούγεται το κλάμα του και τον είχαν πνίξει με τον ομφάλιο λώρο του.

Μετά το έβαλαν σε μια πλαστική σακούλα και το πέταξαν στα σκουπίδια.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here