Πετροδόλαρα στα πόδια του Μπερμπάτοφ στρώνει η Αλ Αϊν από τα Εμιράτα

Μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν ομάδες από την Premier League αλλά και το Περού να θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ακόμα ένας επίδοξος μνηστήρας φαίνεται να παρουσιάζεται για τον Βούλγαρο επιθετικό του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βουλγάρικης ιστοσελίδας «gong.bg», η Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, φαίνεται να είναι διατεθειμένη να δώσει γή και ύδωρ στον Μπερμπάτοφ, προσφέροντας 2.000.000 ευρώ (καθαρές απολαβές χωρίς να συνυπολογίζονται τα μπόνους) το χρόνο με διετές συμβόλαιο!

Το ρεπορτάζ συνεχίζει, αναφέροντας πως ο παίκτης έχει δελεαστεί από την πρόταση, ωστόσο προβληματίζεται ιδιαίτερα καθώς δεν είναι σίγουρος εάν θέλει να αφήσει το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα σαφώς χαμηλότερης ποιότητας.

Ακόμα όμως, ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, ενώ ούτε ο μεν ούτε οι δε έχουν διαψεύσει το αν υπάρχει ρήτρα που να δίνει στον ποδοσφαιριστή τη δυνατότητα αποχώρησης το χειμώνα, σε περίπτωση που φέρει πρόταση με συγκεκριμένο ποσό στη διοίκηση.

Μόνη τοποθέτηση για τα μέχρι στιγμής γεγονότα, ήταν αυτή του μάνατζερ του Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ, ο οποίος σε ΜΜΕ της Βουλγαρίας είχε καταστήσει σαφές πως δεν υπάρχει τέτοια ρήτρα, ειδικά για την Premier League.

Τέλος, για την ιστορία, να αναφέρουμε πως η Αλ Αΐν εδρεύει στα σύνορα με το Ομάν, περίπου 130χλμ μακριά από το Ντουμπάι. Πριν από λίγο καιρό ο σύλλογος απέκτησε το δικό του γήπεδο που κοστολογείται στα 39.000.000 ευρώ και έχει χαρακτηριστεί ως “αρχιτεκτονικό θαύμα”, ενώ ένα από τα πιο φρέσκα αποκτήματα της ομάδας, είναι ο Ντανίλο Ασπρίγια από τη Λίτεξ Λόβετς, ο οποίος έχει τις ίδιες απολαβές με αυτές που προσφέρθηκαν στον Μπερμπάτοφ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here