Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής

Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής. Το θλιβερό νέο ανακοίνωσε ο επί πολλά χρόνια στενός συνεργάτης του Δημήτρης Οικονόμου.

«Είναι σαν να έχασα τον αδερφό μου. Είναι ένα πάρα πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, αυτό μόνο μπορώ να πω» είπε ο κ. Οικονόμου.

Ο Βασίλης Λυριτζής έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες. Έσβησε στα 62 του, τα ξημερώματα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν μετά τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του. Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του Ελένη, την κόρη του Μαριλένα και το γιο του Δημήτρη.

Από τη δεκαετία του 90 το δίδυμο Λυριτζής – Οικονόμου ξεκίνησαν τις ραδιοφωνικές εκπομπές στον ραδιοσταθμό Flash, με την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», και μετά βρέθηκαν στην ΕΡΤ που μετέφεραν την εκπομπή τους αρχικά το απόγευμα και πολύ σύντομα πέρασαν στην πρωινή ζώνη και καθιερώθηκαν και σαν τηλεοπτικό δίδυμο που με πολύ χιούμορ και αμεσότητα παρουσίαζαν τα θέματα της επικαιρότητας. Μετά ήρθε η εποχή του ΣΚΑΪ. Εκεί χώρισαν οι επαγγλματικοί δρόμοι και ο Βασίλης Λυριντζής αποχώρησε και άρχισε εκπομπές στο ραδιόφωνο του Real. Το τελευταίο διάστημα ήταν δίδυμο με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Μετά την περιπέτεια είχε μάλιστα επανέλθει για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην ραδιοφωνική εκπομπή.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here