Πέθανε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γρυλλάκης

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σήμερα το πρωί ο 55χρονος δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Γρυλλάκης.

Ο συνάδελφος κάλυπτε για περισσότερα από 30 χρόνια τα θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας και υποδομών, μάχιμος ρεπόρτερ που κυνηγούσε διαρκώς την είδηση, ενώ είχε διατελέσει και εκπρόσωπος των δημοσιογράφων της τηλεόρασης της ΕΡΤ στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Την είδηση μετέδωσε η Αλεξάνδρα Δουβαρά, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 12.00, με “κόμπο” στη φωνή της. Οπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Επτά», ο ίδιος είπε σε συναδέλφους του ότι αισθάνθηκε μία αδιαθεσία

Ο Νίκος είχε εργαστεί και σε εφημερίδες, όπως στην Απογευματινή. Ήταν παντρεμένος με ένα γιο 2 ετών και αγαπούσε ιδιαίτερα τον τόπο καταγωγής του τα Χανιά.

Συλλυπητήριο μήνυμα ΣΥΡΙΖΑ 

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του και έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή.

Ανακοίνωση υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής

Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού φίλου αφήνει σήμερα φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, και όλοι οι συνάδελφοί του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, στο γιο, στην οικογένεια και τον δημοσιογραφικό κόσμο για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου και φίλου Νίκου Γρυλάκη που έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί.

Ο Νίκος ξεχώριζε για την ανθρώπινη συμπεριφορά του στην άσκηση της μάχιμης δημοσιογραφίας, τον ακέραιο χαρακτήρα του, το ήθος του και την προσφορά του στη δημόσια τηλεόραση.

Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελό του στην καθημερινή μάχη της δημοσιογραφίας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Νίκου Γρυλλάκη κάνει φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια. 

Ο Νίκος Γρυλλάκης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του, το ήθος, αλλά και την ευσυνειδησία του. 

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια»

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here