Πέθανε ξαφνικά ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης

 

Nεκρός βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο Κλίβελαντ ο 34χρονος γιος του Σωκράτη και της Ελένης Κόκκαλη, Σωκράτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κανονίσει επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι του Σαββάτου, στο οποίο όμως δεν προσήλθε. Ετσι, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν νεκρό.

Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Ο Σωκράτης Σ. Κόκκαλης – ο Σωκράτης junior- ήταν ο μικρότερος από τους δύο γιούς του Σωκράτη Π. Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Μαζί με τον αδελφό του Κωνσταντίνο Σ. Κόκκαλη αποτελούσαν την διάδοχη λύση στον οικογενειακό όμιλο με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε, και ο ίδιος – τρέχοντας στη 4η δεκαετία της ζωής του- ήταν στην πιο παραγωγική του ηλικία.

Ο Σωκράτης Κοκαλης υιος,  τέλειωσε το Κολλέγιο Αθηνών, σπούδασε Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης των ΗΠΑ και άρχισε να εργάζεται στις οικογενειακές επιχειρήσεις όπως και τα αδέλφια του, ο Πέτρος Κοκκαλης (από τον γάμο του Σωκράτη Π. Κόκκαλη  με την Σοφία Σπ. Σκούρα) και ο Κωνσταντίνος. Πρόσφατα είχε αναλάβει αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον Ομιλο  Intralot

Στην Intralot πρωτοαπασχοληθηκε προ 8 ετών,  όταν ανέλαβε την ευθύνη του Business Development Manager στην INTRALOT Interactive.

Προηγουμένως είχε εργασθεί στο εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το 2009 εκλέχθηκε μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ της εταιρείας INTRAKAT. Ο Σωκράτης  ήταν μέλος του ΔΣ του οικογενειακού Ιδρύματος Κόκκαλη -ίδρημα προς τιμή του παππού Πέτρου Κόκκαλη, αντιστασιακού γιατρού που μετά τον εμφύλιο έζησε στην Ανατολικη Γερμανια όπου και πέθανε στα 64 χρονια του ξαφνικά απο καρδιά.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here