Πέθανε μόλις 8 ετών σκύλος περιπολίας της ΕΛΑΣ – ο δεύτερος μέσα σε ένα δίμηνο

Με ανάρτησή τους οι αστυνομικοί που είχαν την «κηδεμονία» του ποιμενικού Satan (οπως μάλλον ατυχέστατα αποκαλουσαν το σκυλάκι), αναφέρουν τη θλίψη τους για την απώλειά του.

Εφυγε όπως γράφουν απο «παθολογικά αίτια». Επειδή δεν είναι και τόσο συνηθισμένο να πεθαίνει ένας σκύλος μόλις 8 ετών, αναρωτιόμαστε από τι έπασχε

Η ανάρτηση αναφέρει

🐶Σ’ ευχαριστούμε πολύ SATAN για όσα προσέφερες! Δεν θα σε ξεχάσουμε…

Στις 13 Φεβρουαρίου 2018, η οικογένεια της Ομάδας Αστυνομικών Σκύλων της Ελληνικής Αστυνομίας, έχασε τον Αστυνομικό Σκύλο Περιπολίας SATAN από παθολογικά αίτια.
🐕O SATAN ήταν αρσενικός Βελγικός Ποιμενικός, Malinois, με ημερομηνία γέννησης την 29η Αυγούστου 2009 και ένας από τους καλύτερους του Τμήματος Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων της Αθήνας.
Συλλυπητήρια στον Συνοδό, τόσο της υπηρεσιακής, όσο και της καθημερινής της ζωής…
#ΔενΞεχνάμε #hellenicpolice #Κ9 #ΟμάδαΑστυνομικώνΣκύλων

Φωτογραφία του χρήστη Ελληνική Αστυνομία.

 

Πριν από δυο μόλις μήνες είχε πεθάνει πάλι από «παθολογικά αίτια», άλλος ένας ειδικά εκπαιδευμένο σκύλος, η Grace. Η σχετική ανάρτηση:

«Σ’ ευχαριστούμε πολύ GRACE για όσα προσέφερες! Δεν θα σε ξεχάσουμε… Στις 9 Δεκεμβρίου 2017, η οικογένεια της Ομάδας Αστυνομικών Σκύλων της Ελληνικής Αστυνομίας, έχασε τον Αστ/κό Σκύλο Ανίχνευσης Εκρηκτ. Υλών GRACE από παθολογικά αίτια.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here