Πέθανε 80χρονη που την «πέτυχαν» θραύσματα δακρυγόνου μέσα στο σπίτι της, στον 4ο όροφο!

Μια 80χρονη γυναίκα που τραυματίσθηκε από θραύσματα δακρυγόνου, υπέκυψε τελικά στα τραύματά της, αλλά ο εισαγγελέας….. δεν είναι σίγουρος αν ο θάνατός της οφείλεται στο βλήμα που δέχτηκε καταπρόσωπο!!!

Η εξαιρετικά άτυχη γυναίκα, χτυπήθηκε ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι της, στη διάρκεια των συγκρούσεων των «Κίτρινων Γιλέκων» με την Αστυνομία στη Μασσαλία

Τα θραύσματα δακρυγόνου εκτοξεύθηκαν και την «βρήκαν» την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να κλείσει τα παράθυρά της, στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία ζούσε. Το θραύσμα ή τα θραύσματα την τραυμάτισαν σοβαρά στο πρόσωπο.

Η γυναίκα πέθανε αργά χτες το βράδυ μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη για την αφαίρεση των θραυσμάτων

Ήταν αλγερινής εθνικότητας

Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τιμόν και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Κονσεπσιόν, χειρουργήθηκε αλλά πέθανε «από χειρουργικό σοκ», δήλωσε ο εισαγγελέας της Μασσαλίας, Ξαβιέ Ταραμπέ, εννοώντας γενικώς και αορίστως οτι η γυναίκα δεν άντεξε το χειρουργείο λόγω ηλικίας, αλλα και πιθανώς εννοώντας ότι δεν έφταιγε το δακρυγόνο.

«Βρέθηκαν πάνω της θραύσματα δακρυγόνων», διευκρίνισε ο εισαγγελέας. «Όμως, στο στάδιο αυτό, δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε αν υπάρχει αιτιώδης σχέση ανάμεσα στον τραυματισμό και στον θάνατο», διευκρίνισε ο Ταραμπέ. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία.

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν χθες βράδυ στο Παλιό Λιμάνι, και στη συνέχεια στην Κανεμπιέρ, έπειτα από μια ημέρα που σημαδεύτηκε από πολλές διαδηλώσεις στην πόλη, έπειτα από κάλεσμα των «Κίτρινων Γιλέκων», αλλά και μιας συλλογικότητας που δημιουργήθηκε μετά τον θάνατο οκτώ ανθρώπων (κυρίως αστέγων) από την κατάρρευση δύο κτιρίων στις αρχές Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here