Πέταξαν…ψάρια στη Βουλή μέλη του ΠΑΜΕ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Σ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Πετώντας ψάρια προς τη Βουλή, διαμαρτυρήθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο, κατά της ψήφισης των πέντε νέων τροπολογιών-προαπαιτούμενων οι οποίες προστέθηκαν από τη κυβέρνηση στο νομοσχέδιο για την αλιεία!

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ καλούσε όλα τα συνδικάτα να πάρουν μαζικά μέρος στην συγκέντρωση, «να καταγγείλουν και να καταδικάσουν την κυβέρνηση».

Η συγκέντρωση ήταν η «άμεση αντίδραση των συνταξιουχικών σωματείων για τις νέες περικοπές που έρχονται από την κυβέρνηση» δήλωσε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας συνταξιούχων του ΙΚΑ και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Επιπλέον ο κ. Κουμπούρης κάλεσε τη νέα γενιά «να προασπίσει τα δικαιώματά της γιατί καταργούν τις συλλογικές της συμβάσεις, τα ωράριά της. γιατί την θέλουν δούλο χωρίς να έχει υπόσταση σε αυτόν τον αιώνα που ζούμε».

Καταλήγοντας προανήγγειλε μπαράζ πανελλαδικών κινητοποιήσεων των συνταξιουχικών ενώσεων, με αποκορύφωμα την 15η Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here