Περιοδεία αρχηγού ΓΕΣ Αλκ. Στεφανή στον Εβρο

Στην περιοχή όπου συνελήφθησαν οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί από τους Τούρκους πήγε ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφάνης πραγματοποίησε περιπολία στην συνοριακή γραμμή με την Τουρκία στον Έβρο, το απόγευμα του Σαββάτου.


Ο αρχηγός ΓΕΣ κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς, έχοντας πριν πραγματοποιήσει περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ» και συγκεκριμένα στην περιοχή που έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών, από την ελληνική βέβαια πλευρά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, «ο Αρχηγός παρακολούθησε δραστηριότητες του προσωπικού των τμημάτων της Προκάλυψης και διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, τη γνώση της αποστολής και την ετοιμότητά του».

Ο Αρχηγός έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μόνα, αλλά είναι και έτοιμα ανά πάσα ώρα καις στιγμή να ανταποκριθούν στο καθήκον τους.

Επίσης, ο αντιστράτηγος Στεφανής επισκέφθηκε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα θα μεταβούν στην Αδριανούπολη προκειμένου να δουν τα παιδιά τους που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές για 11η ημέρα.

Πηγή: Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Εβρο – Περίπολο στα σύνορα με την Τουρκία και διανυκτέρευση στο φυλάκιο [εικόνες] | iefimerida.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here