Πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους και 7χρονο παιδί, απο πυρκαγιά στην Καλλιθέα

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Σωκράτους στην Καλλιθέα Αττικής, είχε σαν αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμο μιας 35χρονης. Επίσης τέσσερα άτομα παρουσίασαν προβλήματα απο εισπνοή καπνών, ανάμεσά τους και ένα παιδί.
Κάποιοι ένοικοι της μεγάλης πολυκατοικιας (40 διαμερισμάτων) όταν άρπαξε φωτιά το σπιτι στον πρώτο όροφο, άρχισαν να κατευθύνονται προς τους πιο πάνω ορόφους για να γλιτώσουν απο τις φλόγες αλλά και τους καπνούς, ενώ άλλοι πρόλαβαν και βγήκαν έξω.
Οταν επενέβη η πυροσβεστικη τέσσερα άτομα απεγκλωβίστηκαν με αναπανευστικα προβλήματα, παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία. Στο Λαϊκό νοσηλεύεται μία 35χρονη με σοβαρά εγκαύματα, ενώ στο Σωτηρία μεταφέρθηκαν ένας 25χρονος, μία 54χρονη και μία ηλικιωμένη γυναίκα, με αναπνευστικά προβλήματα. Το  το 7χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων.

 

Η πυρκαγιά αντιμετωπισθηκε από 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Τα αιτια της πυρκαγιάς είναι άγνωστα. Δεν γνωρίζουμε αν το 7χρονο παιδάκι είναι συγγενής ενός εκ των τραυματιών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here