Παυλόπουλος: Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα παραμείνει στην Ευρώπη

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Tη διαβεβαίωση ότι η πορεία της χώρας είναι και θα παραμείνει στην Ευρώπη έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος σε ελληνοαμερικανούς φοιτητές που τον επισκέφθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Η πορεία της Ελλάδας ήταν, είναι και θα παραμείνει στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη. Παρακαλούμε πολύ τις ΗΠΑ να ενισχύσουν την Ελλάδα αυτή την κρίσιμη στιγμή, ώστε αυτή της η πορεία να διασφαλιστεί στο μέλλον. Είναι κάτι που αφορά στο μέλλον του ελληνικού λαού αλλά και της ίδιας της Ευρώπης. Γιατί βεβαίως δεν νοείται Ελλάδα έξω από την Ευρώπη αλλά πιστεύω, με βάση τις αρχές και τις αξίες της Ευρώπης, ότι δεν νοείται και Ευρώπη χωρίς την Ελλάδα» δήλωσε.

Ο Π. Παυλόπουλος επισήμανε στους φοιτητές την ανάγκη, όπως σημείωσε, να μεταφέρουν αυτά τα μηνύματα στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Η εκτίμηση στον αμερικανικό λαό παραμένει και ενισχύεται» τόνισε. «Πρόκειται για μια χώρα που παίζει καταλυτικό ρόλο τόσο στην παγκόσμια οικονομία όσο και στην παγκόσμια ειρήνη. Η αποστολή που έχετε αναλάβει είναι πολύ σημαντική και εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες για ό,τι έχετε κάνει και ό,τι πρόκειται να κάνετε στο μέλλον».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here