Παυλόπουλος: «Το μεγάλο διακύβευμα είναι η παραμονή μας στην Ευρώπη”

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ)

Σε έμμεση πλην σαφή προτροπή υπέρ του «ναι” στο ερώτημα του δημοψηφίσματος, περί αποδοχής ή μη των μέτρων που προτείνουν οι δανειστές, προχώρησε ο πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Σε συνάντηση που είχε το πρωί της Κυριακής με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω πει ότι η πορεία της χώρας στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη πρέπει να συνεχισθεί αδιατάρακτη. Το μεγάλο διακύβευμα παραμένει η παραμονή της χώρας στην Ευρώπη. Ο ελληνικός λαός θα αποδείξει ότι τις κρίσιμες ώρες δείχνει την απαιτούμενη ωριμότητα και αποφασιστικότητα. Έχω εμπιστοσύνη ότι την επόμενη Κυριακή ο ελληνικός λαός θα πράξει το ανάλογο” σημείωσε.

Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε την «κόκκινη γραμμή” της ΝΔ. «Η θέση της Ελλάδας είναι στην καρδιά της Ευρώπης. Η υπεράσπιση αυτής της θέσης, που αποτελεί τη δικιά μας κόκκινη γραμμή, γίνεται όλο και πιο δύσκολη” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς.

Τη Δευτέρα στις 14:00 αναμένεται να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ προκειμένου να συζητηθεί η στρατηγική του κόμματος ενόψει δημοψηφίσματος.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here