Πατέρας 40χρονης που πνίγηκε στον Λάδωνα:»Την άφησαν στο νερό κι έφυγαν»

Συγκλονίζουν τα σπαραχτικά λόγια του πατέρα της 40χρονης μητέρας δύο παιδιών που πνίγηκε χθες κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα, όταν η βάρκα αναποδογύρισε. 

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Λέω, το κορίτσι μου εκεί θα πάω και θα το δω τώρα.

 Μέσα στη βάρκα βρίσκονταν και τα δύο της παιδιά, καθώς και ένας εκπαιδευτής. Η 40χρονη γυναίκα εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε κλαδιά και κορμούς δέντρων.

Μέσα στη βάρκα η οποία τούμπαρε, ήταν και εκπαιδευτής, ενώ η 40χρονη εγκλωβίστηκε σε κλαδιά και κορμούς δέντρων και όταν την απεγκλώβισαν ήταν ήδη αργά.

«Αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό. Η κόρη μου ήταν εκεί με τα εγγόνια μου. Πήγαν σε οργανωμένο γκρουπ μαζί με τη θεία του άντρα της και ένα παιδάκι ακόμα. Τα εγγόνια μου ανήλικα και το άλλο παιδάκι Τουμπάρισε η βάρκα. Χτύπησαν σε έναν κορμό.»

«Δεν είναι δυνατό τώρα μία τέτοια εταιρεία που βάζει ψυχές μέσα, να μου αφήσει το κορίτσι εμένα εκεί πέρα και να φύγουν. Ας τους έβγαζε ο ναυαγοσώστης και αυτός που ήταν υπεύθυνος εκεί πέρα για τις ζωές αυτές που παίρνει, να το έψαχνε το κορίτσι μου, να το έβγαζαν έξω, να έκαναν μία προσπάθεια στο χρόνο που επιτρέπεται να κάνεις την ανάνηψη.»

«Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Α! Λέω το κορίτσι μου εκεί θα πάω και θα το δω τώρα. Μεθαύριο φίλε τι θα γίνει. Αυτό αναρωτιέμαι. Πώς θα συγκρατήσω τη γυναίκα μου.»

Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά

Τα δύο παιδιά της, 15 και 18 ετών, που βρίσκονταν μαζί της την ώρα που αναποδογύρισε η βάρκα, δεν γνωρίζουν την κατάληξη της μητέρας τους, καθώς βρίσκονται ακόμη σε σοκ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here