Πατέρας 3 παιδιών σκοτώθηκε όταν πλακώθηκε από πόρτα γηπέδου

Τραγωδία συγκλονίζει τις Παπαδάτες Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου, όπου ένας 58χρονος έχασε τη ζωή του σήμερα το μεσημέρι σε μια εργασία ρουτίνας, δηλαδή προσπαθώντας απλά να ανοίξει την σιδερένια συρτή πυλη εισόδου στο γήπεδο της περιοχής.

Θα διεξαγόταν συγκεκριμένα σε λίγες ώρες ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ τοπικών ομάδων, και ο άτυχος άνδρας άνοιξε με «ζόρι» την συρόμενη πύλη. Αυτή βγήκε από τους «τραλέδες» όμως και έπεσε προς το μέρος του. Εκείνος πιθανό να προσπάθησε όσο μπορούσε να την συγκρατήσει, αλλά τον συνέθλιψε.

Σοκ στο γήπεδο Παπαδατών/Πόρτα καταπλάκωσε και σκότωσε 57χρονο άνδρα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως κατά το άνοιγμα της μεγάλης σιδερένιας συρτής πόρτας, αυτή ξέφυγε από το πάνω μέρος.

Τον βρήκαν κατω από την σιδερένια πύλη γύρω στη 01:30  το μεσημέρι εργαζόμενοι που πήγαν για τον αγώνα -εκείνος είχε πάει εκεί μια ώρα  νωρίτερα για τις προετοιμασίες του χώρου.

Ο άτυχος 58χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να γινει στο γήπεδο των Παπαδατών μεταξύ της Γαβαλούς και της Δόξας Αιτωλικού δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και είχε αναλάβει ως φροντιστής να προετοιμάζει το χώρο, να ανοίγει τις πόρτες, να φτιαχνει τις γραμμές κ.λπ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here