Πατέρας 19χρονου: «Δεν ανάθρεψα δολοφόνο, δεν μπορεί να το έκανε το παιδί μου» (για το έγκλημα στη Ρόδο)

Ο πατέρας του 19χρονου αλβανικής καταγωγής που είναι συγκατηγορούμενος με τον ηλικίας 21 ετών Ελληνα για το φόνο της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, δεν θέλει να λέει ο κόσμος ότι «αναθρέψαμε έναν δολοφόνο»

Σε συνέντευξή του ο άτυχος πατέρας λέει:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια, το λέω απο την καρδιά μου. Ο πονος τους δεν λέγεται. Μα και εμείς χάσαμε παιδί με αυτό που έγινε. Δυο ζωές χάθηκαν.»

«Εμείς δεν αναθρέψαμε δολοφονο, έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, μα δεν πιστεύω ότι το έκανε το παιδί μου αυτο το πράγμα. Είναι φιλότιμος, τίμιος, ευαισθητος. Αμα δεν είχε να πληρώσει το γυμναστήριο για παράδειγμα, δεν πήγαινε. Ηθελε να ειναι εντάξει σε όλα. Μια μέρα πριν απο το κακό, μου είπε ότι γνώρισε μια καλή κοπέλα στο δρόμο τυχαία και ότι βγήκε μαζί της. Μια φορά είχε βγει με το κορίτσι. Την ημερα του φόνου δεν μου είπε ότι θα βγει με το κορίτσι. Μου είπε ότι θα έβγαινε με έναν φιλο του. Εγώ δουλεύω οικοδομή και η μαμά του καμαριέρα, δεν ξέρω όλους τους φίλους του, αυτόν νομιζω στο γυμναστήριο τον γνώρισε πριν απο καμιά βδομάδα. Δεν ειμαι και σίγουρος.

«Τον μαθαίναμε συνέχεια να κάνει παρέες με καλούς ανθρώπους. Του έλεγα «θα κάνεις παρέα με καλυτερούς σου για να έχεις κάτι να μάθεις από αυτούς, όχι με χειρότερους». Του έλεγα συνέχεια ότι η δύναμη του ανθρώπου είναι πάντα στο μυαλό, όχι στα χέρια και τα πόδια.»

«Ο Αλέξανδρος είναι ένα πολύ ευαίσθητο παιδί. Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου. Δεν με έχουν αφήσει να τον δω. Τον είδα μόνο στιγμιαία στο Λιμεναρχείο. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Δεν το πιστεύω. Ομως δεν θέλω να φανεί ότι μια οικογένεια έχασε το παιδί της και η άλλη οικογένεια μεγάλωσε έναν δολοφόνο. Εγώ αυτό δεν θέλω να περάσει. Είμαστε άνθρωποι και ο πόνος είναι πόνος. Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Έχω άλλη μια κόρη που σπούδασε δασκάλα. Κι εμείς καλή οικογένεια είμαστε και φροντισαμε τα παιδιά μας».

Υπενθυμιζεται ότι ενώ ο Ελληνας υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία σχέση με το έγκλημα, ο 19χρονος είπε ότι είχε συνευρεθεί με το κορίτσι στο σπίτι του Έλληνα και ότι όλα «στράβωσαν» επειδή ήθελε και ο Έλληνας σεξ. Το κορίτσι αντέδρασε και ο Έλληνας το χτύπησε και μετά ήθελε να την «ξεφορτωθούν». Το κορίτσι παρακαλουσε να το πάνε σε νοσοκομείο.

«Είπα κι εγώ να την παμε στο νοσοκομείο κι εκείνος είπε όχι, θα μπλεξουμε, να την πετάξουμε καπου να τελειώνουμε»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here