ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση υπογράφει το επαχθέστερο μνημόνιο. Παραδίδεται άνευ όρων

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επίτευξη της συμφωνίας με τους εκπροσώπους των θεσμών. Την εγκαλεί ότι υπογράφει το επαχθέστερο μνημόνιο το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει ως επιτυχία, κάνει λόγο για τραγική αποτυχία και την καλεί να ζητήσει συγγνώμη από τους Ελληνες πολίτες. 

«Η κυβέρνηση περνά πια οριστικά από την δημιουργική ασάφεια στην παράδοση άνευ όρων. Επιχειρεί όμως και πάλι να αποκρύψει την πραγματικότητα, με επιλεκτικές και αυθαίρετες διαρροές και να παρουσιάσει το νέο μνημόνιο ως επιτυχία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

«Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, υπογράφουν τώρα το επαχθέστερο για τους Έλληνες και ειδικά τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς μεσαίου εισοδήματος. Προηγουμένως κατήγγειλαν την πρόταση των 2 δισ. που θα μας έβγαζε από τα μνημόνια και τώρα αφού κατέστρεψαν την οικονομία και την οδήγησαν σε ύφεση, φέρνουν νέο μνημόνιο που επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με 14 δισ. ευρώ».

«Ενδιαμέσως αποφύγαμε την ύστατη στιγμή και χάρις στην στήριξη μας την χρεοκοπία και το Grexit. Ας ζητήσουν συγνώμη τουλάχιστον από τους Έλληνες πολίτες, για την τραγική τους αποτυχία» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here