Πάσχας της ΤτΕ: «Δεν έχω ληξιπρόθεσμη οφειλή ή δάνειο»

Τη δική του απάντηση για το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών και την σε βάρος του άσκηση κακουργηματικής δίωξης, δίνει ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιρειών της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γεώργιος Πάσχας.

«Σχετικά με το συκοφαντικό δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών”, του οποίου τα κίνητρα είναι προφανή και κατά το οποίο “βασικό στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος δεν πλήρωνε τα δάνειά του”, δηλώνω ότι ουδέποτε είχα ούτε έχω οποιαδήποτε ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο ή οποιαδήποτε αιτία προς την Εθνική Τράπεζα ή άλλη τράπεζα και ότι επιφυλάσσομαι να ασκήσω στο ακέραιο τα νόμιμά δικαιώματά μου κατά των υπαιτίων ενώπιον των δικαστηρίων της χώρας.»

Υπενθυμίζεται ότι ελέγχεται ποινικά για δάνεια που φέρεται να έλαβε το 2007. Το ποσό των δανείων αγγίζει τις 800.000 ευρώ, ενώ αυτά φέρονται να μην εξυπηρετούνται.

Την δίωξη άσκησε ο επίκουρος Εισαγγελέας Διαφθοράς Κ. Κούτριας που διενεργεί έρευνα για την υπόθεση της δανειοδότησης που σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας προκάλεσε ζημία στην τράπεζα σε ποσό τουλάχιστον όσο είναι το σύνολο των τριών δανείων που έλαβε το στέλεχός της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here