Παρουσία Μελισσανίδη στην Περιφέρεια η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά» (pics)

Με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, οι αντιπροσωπείες της «Δικέφαλος 1924», της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ συναντήθηκαν με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου για το θέμα του γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς».

Ο Μελισσανίδης έλαβε μέρος στη συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της «Δικέφαλος 1924». Από πλευράς «Ένωσης», παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο μάνατζερ που «τρέχει» το πρότζεκτ της «Αγιά-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος και οι συνεργάτες του στην «Dimand», Παναγιωτίδης και Αναστασόπουλος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημέρωσαν την Περιφερειάρχη Αττικής, ότι το έργο του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας είναι απόλυτα εντάξει νομικά, καθώς έχει νόμο, έχει την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ και έχει υπέρ όλες τις καίριες εισηγήσεις στην περιβαλλοντική μελέτη που απαιτείται για να εκδοθεί η οικοδομική άδεια.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, τέθηκε επί τάπητος και το θέμα της εγκεκριμένης επιχορήγησης των 20 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία του γηπέδου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here