Παραιτήθηκε ο Μαρκαριάν- ΕΠΟ: «Θέλουμε να συνεχίσει»

Την παραίτησή του από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας υπέβαλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο Ουρουγουανός προπονητής με δήλωσή του εξηγεί τους λόγους που αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα λίγους μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ωστόσο από την ΕΠΟ υποστηρίζουν ότι τον εμπιστεύονται και θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του. 

Η δήλωση του Σέρχιο Μαρκαριάν:

«Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική Ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθεια μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω. Η Εθνική Ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας. Ζητώ συγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

Η θέση της ΕΠΟ

Η πρώτη αντίδραση από την ΕΠΟ ήταν, πως η παραίτηση του Μαρκαριάν δεν γίνεται αποδεκτή και μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας υποστήριξαν ότι θέλουν να συνεχίσουν με τον Ουρουγουανό προπονητή στο τιμόνι της εθνικής ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης θα επιστρέψει στην Αθήνα από την Ξάνθη την Τετάρτη (21/7) και θα έχει συνάντηση με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, προκειμένου να αναλυθούν οι λόγοι που οδήγησαν τον έμπειρο προπονητή σε αυτή την απόφαση, κάνοντας παράλληλα προσπάθεια να τον πείσει να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία. Αν ο Ουρουγουανός επιμείνει στην απόφασή του, τότε η ΕΠΟ θα αναγκαστεί να αναζητήσει την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here